Tâlhar din Zalău, reținut de polițiștii sălăjeni

Un tânăr din Zalău, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în municipiul Zalău, a fost prins de poliţişti. Tânărul a fost reţinut.

La data de 4 iunie a.c., ora 19.19, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către angajata unui magazin, din municipiul Zalău, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în  local şi a sustras două sticle cu vin, după care a fugit.

Verificările efectuate poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din municipiul Zalău.

Din cercetări s-a stabilit că tânărul a pătruns în magazin, a luat două sticle cu vin, moment în care a fost observat de angajata localului. Pentru a-şi asigura scăparea a împins-o pe femeie şi a fugit.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, tânărul a fost reţinut în nopatea de joi spre vineri (4 spre 5 iunie a.c.), la ora 1.00 şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiă Sălaj. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.