Tânăr reținut de Poliție pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat ieri o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în municipiul Zalău. Cel în cauză a fost reţinut.


La data de 14 iulie a.c., ora 18.37, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat, din municipiul Zalău, despre faptul că, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului, o persoană necunoscută i-a smuls de la gât un lanţ din aur,  după care a fugit.

Cercetările efectuate de poliţişti au dus luni, 20 iulie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Zalău. Din probatoriul administrat s-a stabilit că la momentul comiterii faptei bunul pe care l-a smuls s-a rupt, iar tânărul a fugit cu o parte din acesta.

La domiciliul acestuia a fost efectuată o percheziţie domiciliară, iar prejudiciul a fost recuperat.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut, luni, 20 iulie a.c. Astăzi va fi prezentat parchetului de pe lângă judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.