Anton Criste, candidatul PLUS în Valcău de Jos, s-a făcut de rușine

Deși a fost ales pe listele PNȚCD, partid pe care l-a condus din postura de președinte, Anton Jan Criste s-a mutat în barca celor de la PLUS Sălaj, intrând în elita „traseiștilor”.

Ultima mișcare politică a lui Tony Criste la nivelul comunei Valcău de Jos, a fost inițierea unui proiect de hotărâre prin care practic s-a autopropus pentru funcția de viceprimar post lăsat vancat de Emil Bode, chiar dacă mai sunt doar 3 luni până la alegeri.

„Foamea de bani” e mare la  Valcău, unde Tony Criste nu are servici, spun gurile rele din sat.

Luni, în ședința ordinară de după-amiază, Tony Criste a obținut doar un singur vot, al lui. Candidatul PSD a obținut doar 6 voturi, iar candidații ALDE și PSD au plecat din sală nesusținându-și colegul. La final proiectul de hotărâre nu a fost validat, deoarece nu a obținut numărul minim de voturi necesar de 7.

Țărănistul Tony Criste, aflat la primul mandat în Consiliul Local Valcău de Jos și-a anunțat candidatura pentru un loc de consilier județean pe listele PLUS.

Ales cu doar 7,3 la sută în 2016, vălcăuanul Tony Criste aspiră și la funcția de edil în Valcău de Jos, deși nu are nicio experiență administrativă.

Amintim faptul că primarul Comunei Valcău de Jos, Ioan Roșan a declarat public cu ceva timp în urmă că nu va susține alegerea unui nou viceprimar care să funcționeze câteva luni din considerente economice. Mai mult, primarul susține că a trimis în concediu pentru îngrijirea copilului sub 12 ani trei persoane pentru care statul a suportat cheltuielile cu salariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.