Tragedie! Sportivul octogenar Petru Bologa s-a stins din viaţă

Polisportivul a încetat din viaţă în jurul orei 14.00 la vârsta de 82 de ani. În urma sa rămân momentele de glorie şi clipele de neuitat de la competiţiile de atletism sau tenis de câmp la care reprezenta judeţul nostru cu mare mândrie, dar şi familia îndurerată de pierderea celui care a fost un mare campion, scrie sportulsalajean.ro


Petru Bologa a fost profesor la Palatul Copiilor Zalău și a început să participe în competiţii de atletism şi tenis de câmp, deşi avea o vârstă înaintată. Nu se temea de nimic şi mereu îşi propunea să ajungă pe primul loc, indifierent de sportul pe care îl practica.

Era un om activ şi chiar a concurat şi la competiţii din afara ţării, reuşind rezultate foarte bune. La finalul anului 2019, a fost premiat de CSM Zalău, clubul pe care l-a reprezentat cu mândrie de atâtea şi atâtea ori.

La vârsta de 82 de ani, Petru Bologa s-a stins din viaţă – unul dintre cei mai mari campion din judeţul Sălaj, atât din punct de vedere al medaliilor cucerite, dar şi prin exemplul pe care îl oferea tinerilor.

În luna februarie a acestui an, Petru Bologa a suferit un atac cerebral, iar de luni starea lui s-a agravat. Astăzi, în jurul orei 14.00, Petru Bologa a pierdut lupta cu viaţa, dar s-a stins aproape de familie, fiind îngrijit de fiica lui în ultimele luni din viaţă.

Ceremonia de înmormântarea va avea loc luni, de la ora 11.30 la Capela din Cimitirul Ortodox Zalău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.