Transurbis introduce trei linii de transport în comun către Fundația “ACASĂ”

Începând din data de 27 iulie 2020, operatorul SC Transurbis SA introduce trei linii de transport public de călători, care vor circula din diverse zone ale municipiului către Fundația “ACASĂ”.

În urma monitorizărilor au fost stabilite următoarele linii și trasee:

Linia nr. 14 A va circula de LUNI până VINERI, după cum urmează:
– plecare la ora 10.00 din zona pieței Dumbrava Nord – Fundația “ACASĂ”, iar la ora 10.22 – retur până în Brădet;
– plecare la ora 12.00 din zona pieței Dumbrava Nord – Fundația “ACASĂ’’, iar la ora 12.30 – retur până la piața Dumbrava Nord;
– plecare la ora 14.00 din zona pieței Dumbrava Nord – Fundația “ACASĂ’’, iar la ora 14.30 – retur până la piața Dumbrava Nord.

Linia nr. 13 A va circula SÂMBĂTA, după cum urmează:
– plecare la ora 15.35 din Sărmaș – Fundația “ACASĂ”, iar la ora 16.00 – retur până în Brădet.

Linia nr. 6 A va circula DUMINICA, după cum urmează:
– plecare la ora 13.50 de la Școala Gimnaială “Corneliu Coposu”, Dumbrava Nord – Fundația “ACASĂ’’, iar la ora 14.15 retur până în Brădet.

„După mai multe analize și solicitări din partea cetățenilor și chiar a Fundației ACASĂ, am luat decizia de a suplimenta cu încă trei linii de transport în comun, pe lângă linia existentă – linia 12. 

Am luat decizia împreună cu Primăria Municipiului Zalău, dat fiind faptul că Fundația ACASĂ oferă servicii medicale persoanelor aflate în suferință, totodată existând și un centrul de îngrijire persoane vârstnice nou  înființat”, a transmis directorul SC Transurbis SA, ing. Alin Oros. 

Ieri, 23 iulie, s-a semnat recepția pentru alte 5 autobuze electrice, care cel târziu din luna august vor fi puse în trafic și vor circula pe liniile de transport în comun.

Celelalte 10 autobuze electrice cu dimensiunea de 12,5 metri urmează să fie livrate de firma din Cehia începând cu luna septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.