Trenduri ce o să influențeze viitorul jocurilor de noroc

Pariurile au înflorit – și la propriu și la figurat – în mediul online, iar cazinourile au simțit îndată că este rost de investit pentru a atrage oameni din toate categoriile sociale, pentru a se bucura de tot ce oferă această experiență. Dacă este să ne uităm în retrospectivă, la cum au început cazinourile, la cum au evoluat și cum continuă să se dezvolte virtual este lesne de înțeles că încă există loc de mai mult, mai bine, mai complex. Pentru că aici nu este vorba doar despre jocuri din care faci bani, cât mai ales despre a răspunde nevoilor și cerințelor moderne, care înseamnă tehnologizare și implementare de noi setări care sunt menite să simplifice procesul de joc, cât mai ales să ofere soluții la probleme la care nu te-ai fi gândit.

Industria de entertainment se aliniază dintotdeauna la tot ce înseamnă nou, iar activitatea jocurilor de noroc se lasă la rândul său în seama trendurilor care îi vor influența viitorul. Cu o evoluție constantă, este clar că modul în care jocurile cazinourilor online vor arăta peste câțiva ani va fi diferit, mai ales că deja se anunță câteva trenduri care vor lua cu asalt vechiul, înlocuind ce este demodat. Da, este loc în continuare de noutăți, dar momentan vorbim doar despre acele tendințe care deja pare că au cucerit câteva platforme și au debutat timid în număr limitat.

Cerere de live dealer

O creștere însemnată s-a înregistrat pentru prezența unui live dealer la jocurile de noroc. Aici vorbim despre un proces care deja s-a stabilit în mai multe platforme și care s-a impus încet și sigur în rândul clienților, astfel că tot mai mulți vor să beneficieze de acest serviciu. Vorbim despre prezența unui dealer care participă în direct la sesiunile de joc online, înlocuind computerul care accesa și gestiona jocurile.

Pe lângă faptul că face tot ce face un dealer la un casino real, aici vorbim și despre înlocuirea unui AI care nu era chiar pe placul multor participanți la joc. Totodată se asigură mare parte din atmosfera cazinourilor fizice – care implică, înainte de toate, partea de socializare. Oamenii caută experiență reală iar aici acestea se obțin cu ușurință.

Pariurile VR and AR Gambling

VR înseamnă realitate virtuală, iar AR realitate augmentată, ambele provocări care au început să se impună în rândul jucătorilor. Poate că la prima vedere nu sunt deosebiri, cele două se diferențiază prin percepție, dacă vrei.

Dacă VR presupune experimentarea conținutul digital 3D pe dispozitive care redau contentul în mărime naturală (în principiu reda o replică a lumii reale), AR înseamnă o reprezentare la altă scară a lumii reale, una marită – imaginile virtuale au și holograme cu care poate interacționa. Ambele contribuie, deja, la succesul pariurilor online, prin modul în care extind ideea că poți vizita de-acasă un cazino real. Cu potențial major de exploatare, cele două vor oferi, cel mai probabil, noi oportunități de participare.

Pariurile pe smartwatch-uri

Când au apărut ceasurile inteligente, nu toți erau adepți ai acestui nou device, poate și pentru că uneori mizăm pe nostalgie sau tindem să rămânem devotați lucrurilor pe care le cunoaștem. Însă, la fel de bine, în prezent, smartwatch-urile fac parte din existența multora. Este de înțeles de ce, acum există posibilitatea și de a plasa pariuri de pe acestea, la fel de bine cum se făcea înainte și de pe telefoanele mobile, de pe tablete sau laptopuri. Practic, dacă dispui de un astfel de dispozitiv ai totul la încheietura mâinii, chiar și dacă asta înseamnă ideea de pariuri online

Criptomonedele

Un tip de monedă digitală, criptomonedele au fost și sunt încă un subiect de discuție cât se poate de popular – folosite ca mijloc de plata, acestea au ajuns și pe platformele de gambling și gaming, astfel că deja se folosește pe majoritatea site-urilor pentru plăți sau schimbări. Pe lângă faptul că se pot folosi de către jucători, acestea sunt și monedă de schimb între site și utilizator – cu toate că acum nu este ceva permis la nivel global sau implementat peste tot, toate datele par să indice că la un moment dat vor fi disponibile în toate teritoriile în doar câțiva ani.

Mașinile de învățare

Poate că încă nu îți spun prea multe, dar una dintre cele mai semnificative inovații în materie de tehnologizare și digitalizare este reprezentată de mașinile de învățare – machine learning, care au mari șanse să schimbe modul în care pariurile se fac online Dezvoltate inițial în domeniul inteligenței artificiale, acum s-au extins și conceptul său de a crea algoritmi pentru a înțelege datele își vor dovedi însemnătatea în industria pariurilor.

Jocurile de sloturi pentru noile generații

Se pare că tinerii care încearcă acum jocurile de noroc nu sunt cei mai încântați despre modul în care jocurile de păcănele se prezintă, așa că sunt luate în calcul mai multe scenarii pentru a face un upgrade acestora, pentru a fi pe placul tinerilor. Fără se știe ce anume înseamnă acum acest lucru, se mizează pe ideea de amuzament, pentru a evita plictiseală și renunțare la un joc care decenii la rând a cucerit pe cei mai împătimiți jucători – în industrie se vorbește, deja, despre o propunere hibrid de joc.

Concluzie

Fără să vorbim neapărat despre o schimbare la nivel de procesare, se pare că și legalizarea la nivel global ar urma să fie un pas logic în această industrie. În prezent totul diferită de la țară la țară, astfel că în unele zone din lume pariurile online sunt interzise, acest lucru urmând să se schimbe, conform ultimelor studii, care au ținut cont de factori sociali, politici și despre orice înseamnă influențe.

Cert este că, indiferent că vorbim despre o activitate online sau offline, operatorii au un singur scop: de a răspunde cerințelor clienților, iar ce ține de interacțiune și interactiv sunt cele mai mari obiective. Se preconizează că cele mai mari investiții ar urma să se facă în aplicațiile mobile, care sunt în prezent cele care aduc cele mai multe accesari.

Totodată, o preocupare principală rămâne modul în care pariurile online pot fi mai sigure, căutând noi metode de a informa și avertiza utilizatorii asupra posibilelor metode de scam. Dar mai ales de a-i proteja direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.