ULTIMĂ ORĂ! Poliția NU DĂ ASTĂZI AMENZI/ Sindicaliștii continuă protestele împotriva ministrului Bode

Liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a declarat la un post de televiziune că  NU au fost anunțați cu privire la înghețarea salariilor, și că această decizie a fost luată într-un weekend.

Sindicaliștii din poliție au convenit să nu mai dea amenzi începând de astăzi. Cele mai multe amenzi erau aplicate de oamenii legii pentru încălcarea regulilor impuse pentru prevenirea infectărilor.

„Este prima zi dintr-un calendar de proteste de 30 de zile și sper să nu îl ducem până la capăt. Noi nu am fost consultați privind înghețarea salariilor, ci decizia s-a luat într-un weekend. Noi cerem recalcularea salariilor și nu măriri sau sporuri. Vrem ca prin această decizie de a nu mai da amenzi, să atragem atenția asupra rolului nostru în pandemie”, a declarat Cosmin Andreica.

Sindicatul Polițiștilor Europol a cerut în septembrie demisia minitrului Lucian Bode

Același Sindicat al Polițiștilor Europol a cerut demisia lui Bode pe vremea câ era ministrul Transporturilor, și l-au acuzat că minte, după ce a spus că de vină pentru accidentul în care a fost implicat a fost șoferul SPP. Liderul sindical Cosmin Andreica a explicat, la Europa FM, că niciun șofer SPP nu ia o decizie fără a avea aprobarea demnitarului pe care îl transportă. Explicațiile tardive ale ministrului Lucian Bode nu se suprapun și cu ceea ce le-a transmis colegilor, atrage atenția Cosmin Andreia. El susține că nu este prima oară când mașina ministrului Lucian Bode circulă cu viteză peste limita legală între Zălău, localitatea natală, și București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *