Un antreprenor zălăuan, membru PNL și-a dat demisia din partidul condus de Cîțu

Zălăuanul Pușcaș Florin Mihai, antreprenor și membru al Partidului Național Liberal Filiala Teleorman a ales să-și depună demisia din PNL în cursul zilei de ieri, vineri, 17 decembrie. Totodată Pușcaș Florin a anunțat public că se alătură Partidului Forța Liberală condus de Ludovic Orban.

Este primul zălăuan membru al PNL care își dă demisia din partid și se alătură lui Ludovic Orban. Reacții virulente au mai fost făcute publice de către primarul PNL Benesat, Sorin Romocea, care a cerut liderilor PNL care au semnat coaliția de guvernare cu PSD să părăsească partidul.

Un alt membru important al PNL Sălaj, Vaida Bela – adjunctul APIA Sălaj, a spus că nu exclude posibilitatea de a părăsi PNL și să se alăture Partidului Forța Liberală condus de Ludovic Orban.

„Eu sunt membru PNL Teleorman, dar am ajutat PNL Sălaj pentru că mă trag din Zalău. Am cerere de demisie depusă ieri și la PNL Teleorman, dar și la PNL Sălaj”, ne-a declarat Pușcaș Florin. 

Pușcaș Florin are 33 de ani, este născut în Zalău, a urmat liceul la API Zalău, după care la vârsta de 26 de ani a decis să se mute la Teleorman, unde și-a întemeiat o familie. Pușcaș are la Zalău pe părinți, frate și o soră, pe care îi vizitează regulat.


„⛔️DEMISIA Din PNL!📛

Buna ziua astăzi mi-am depus demisia din Partidul National Liberal(PNL). Actuala conducere a făcut ca toate lucrurile ce trebuiau efectuate si promise de către membrii partidului sa devina deșarte si pe bună dreptate. Pe parcursul anilor ca am făcut parte din acest partid am încercat am încercat sa venim in sprijinul oamenilor atât cât ne-au permis posibilitățile asigurându-i ca putem persevera in activitățile noastre. Probabil mi-ar fi fost mai bine sa raman și șa tac inchizand ochii la ceea ce se întâmplă în partid si la conducerea acestuia dar nu pot si nici nu vreau. Imi este greu ca am colaborat foarte bine cu celelalte echipe din tara. Vreau sa mulțumesc celor care au contribuit in Toți acești ani la Uniunea partidului si realizarea proiectelor si vreau sale spun celor care au distrus acest partid „Rușine” ca au făcut numeroși oameni importanți sa părăsească partidul si sa caute un alt partid in care sa isi arate adevărată valoare. Am luptat sa arat si in on line seriozitatea partidului si am ajuns acum ca cei care si-au pus încrederea în mine si in partid sa imi reproșeze neseriozitate Partidului National Liberal de acum. Nu vreau sa jignesc si nici sa atac prin postarea mea ci vreau sa ii rog pe cei rămași sa nu distrugă ce a mai rămas din acest partid infaptuit in timp cu multa munca si seriozitate!!!!

#AlăturideLudovicOrban Liderul Dreptei Românești!!.

#ForțaDreptei#ORomâniefărăPSD!!!

#GUVERNAREFĂRĂPSD!”, a transmis zălăuanul Pușcaș Florin pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.