Un șofer a lovit cu mașina trei persoane din Șimleu

Un șofer care circula pe o stradă din orașul Șimleu a pierdut controtul autoturismului, a intrat cu mașina direct într-un grup de trei persoane care circulau pe trotuar. La fața locului a fost nevoie de mai multe echipaje medicale, ambulanțe care au transportat persoanele rănite la Urgența Zalău


Potrivit unui comunicat emis de ISU Sălaj, în urmă cu puţin timp, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident de circulaţie petrecut pe strada Gheorghe Lazăr din localitate.

În urma evenimentului un autoturism a surprins şi lovit un grup de trei persoane care se afla în apropierea trotuarului. Acestea ( tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate de către două echipaje ale ambulanţei şi a unui echipaj SMURD la UPU Zalău. Pompierii au asigurat măsurile psi pentru evitarea producerii unui incendiu.

Poliția spune că a fost accident ușor de circulație în Șimleu Silvaniei

IPJ Sălaj a transmis că: „Marți, 2 iunie a.c., la ora 20.10, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Independenței, din Șimleu Silvaniei. Din primele cercetări s-a stabilit că, din cauza imprudenței în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe acostament, a acroșat o adolescentă de 17 ani, după care a intrat în coliziune cu un vehicul, care se afla stationat, acroșând alte trei persoane cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor patru pietoni. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.