Un șofer din Sălaj, vinovat de accidentul din Dolheni

Polițiștii din Ileanda continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de conducere fără permis, refuz de recoltare de probe biologice și vătămare corporală din culpă ca urmare a unui accident de circulație produs pe Drumul Județean 110 C.

În acestă seară, un bărbat, de 36 de ani, din județul Sălaj, circula cu mașina pe drumul menționat, din direcția Dolheni către Ileanda, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în aceeași direcție.

În urma coliziunii, mașina condusă de bărbatul de 36 de ani a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din județul Timiș. După impact, autoturismul condus de vârstnic a fost proiectat în gardul unui imobil.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto din Timiș.

Participanții la trafic au fost testați cu etilotestul, însă în cazul bărbatului din Sălaj a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru.

De asemenea, acesta nu poseda nici permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *