Un zălăuan s-a spânzurat în pădurea din Ortelec

Un bărbat a sesizat Poliția prin apel la 112 despre faptul că, în liziera pădurii din Ortelec este o persoană decedată. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Zalău.

Pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru necropsie.

Locuitorii din cartierul Ortelec spun că ar fi vorba de un bărbat de etnie rromă care s-ar fi spânzurat, însă nu se cunosc motivele pentru care și-a pus capăt zilelor.

Comunitatea de rromi din Ortelec a fost lovită puternic și în februarie, când a izbucnit un uriaș incendiu care „mistuit casele” mai multor familii.

Un puternic incendiu a cuprins două locuinţe în dimineața zilei de 20 februarie, la ora 8.00, în Mun. Zalău (cartier Ortelec), pe strada Parului, mai exact în comunitatea de romi. Este vorba de două locuinţe din chirpici, care s-au făcut scrum.

La fața locului au intervint pompierii de la Detşamentul Zalău. Pompierii acționează pentru lichidare, iar după aproximativ două ore au reuşit să lichideze incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.