Unul dintre cei mai prosperi tineri s-a alăturat echipei Dan Ghiurco

La Jibou, în acest prim mandat al său, edilul a avut realizări notabile, întrucât micul oraș a primit, incontestabil, o nouă față.

Primăria a depus mari eforturi pentru a duce la bun sfârșit proiectele deja începute și pe cele care nu au încetat să apară, iar domnul primar a avut parte, în toată această perioadă, de sprijinul unor oameni cu potențial.
Unul dintre principalele obiective ale lui Dan Ghiurco la debutul carierei sale în politică a fost acela de a promova noile generații, de a le oferi șansa la o părere, de a se implica activ în dezvoltarea comunității.


Acordându-le încredere tinerilor cu o viziune, Jiboul pare că a înflorit acum mai mult ca niciodată. Echipa actuală este formată din oameni cu studii superioare, cu o activitate profesională notabilă, din oameni cu suflet, cu o viziune și cu multă energie.

Recent, echipa susținătoare s-a mărit cu un membru. Este vorba de Mihai Dosa, în vârstă de 30 de ani, care este originar din Jibou și a ales să se stabilească în orașul natal alături de familia sa. Mihai este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Întorcându-se în Jibou, tânărul medic veterinar a pus bazele propriei sale fitofarmacii, afacere care a luat amploare în scurt timp. Mihai nu s-a limitat aici, în 2011 devenind administrator și manager al firmei de transporturi naționale și internaționale pe care a înființat-o. Acesta a reușit să se remarce și de această dată, el declarând că anul 2019 a venit ca un real succes, cifra de afaceri ajungând la o valoare estimativă de 3 milioane de euro. Experiența în antreprenoriat l-a determinat să activeze și în domeniul pariurilor sportive, reușind să deschidă câteva case de jocuri și pariuri atât la nivel local, cât și în alte 8 comune care se întind până la Gâlgău, în apropiere de municipiul Dej.

De-a lungul timpului el a dat dovadă de ambiție și responsabilitate, iar succes său vorbește de la sine. Oamenii de calitate și cu experiență, cum este Mihai, sunt exact cei de care echipa are nevoie.

Implicarea sa în politică a fost îmbrățișată de toți membrii echipei, începând cu domnul primar Dan Ghiurco, care îl asigură pe noul venit de tot sprijinul său de acum înainte.

Pe 27 septembrie votează Dan Ghiurco primar și lista de consilieri locali PSD Jibou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.