USR PLUS a inițiat o lege pentru anularea amenzilor date pentru lipsa Formularului Digital

Parlamentarii USR împreună cu europarlamentarul Vlad Gheorghe, au inițiat o lege pentru anularea amenzilor date pentru lipsa Formularului digital și returnarea amenzilor plătite în 30 de zile. Proiectul de lege urmează să fie depus la Camera Deputaților.


Vlad Gheorghe , europarlamentar: Am inițiat textul legii în colaborare cu colegii mei – parlamentarii USR Stelian Ion și Silviu Dehelean – care o vor și depune în Camera Deputaților.

Noua lege prevede:

👉 Anularea amenzilor;

👉 Restituirea amenzilor plătite în 30 de zile;

👉 Păstrarea datelor înregistrate pentru 6 luni.

Demersul nostru va repara o situație absurdă pe care PSD-PNL-UDMR a creat-o și pe care autoritățile se fac că n-o văd și n-o înțeleg. Românii n-au fost informați din timp cu privire necesitatea completării formularului la intrarea în țară. S-au trezit direct cu amenzile DSP acasă.

Foarte mulți români au completat formularul PLF și tot degeaba. Autoritățile nu i-au mai găsit în baza de date și tot au primit amenzi. Alți români trec granița zilnic pentru a merge la muncă, prin urmare au primit deja mai multe amenzi de mii de lei. Este absurd.

Încă o măgărie aruncată în fața cetățenilor de bună credință din partea unor conducători incompetenți și iresponsabili. Aceștia sunt marii specialiști PSD-PNL-UDMR cu experiență care ne conduc țara.

Nu renunțăm și nu lăsăm lucrurile așa. Dreptatea trebuie să câștige. Bunul simț trebuie să câștige. Și totul pleacă de la legi corecte și bine făcute pentru interesul cetățenilor. Voi ne-ați ales, noi doar trebuie să ne facem treaba.

#Justitie #Dreptate #ImpreunaPuternici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *