UTA Arad a făcut transferul verii: Vlad Morar a semnat cu echipa lui Laszlo Balint

UTA continuă campania de achiziții după promovarea în Liga 1 cu încă un fost campion al României. Arădenii s-au înțeles cu Vlad Morar, fost atacant la Viitorul și Rapid.


Vlad Morar atacantul de 27 de ani este al treilea transfer efectuat de UTA Arad în urma promovării în Liga 1, după Ioan Hora și Neluț Roșu.

Cotat la 200.000 de euro, Vlad Morar a câștigat și o Cupă a Romaniei. Fostul internațional U21 a mai jucat în cariera sa pentru cluburi precum U Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Târgu Mureș, Viitorul, Panetolikos (Grecia) și Voluntari.

Vlad Morar a semnat cu UTA Arad

La prezentarea oficială de la Arad, Vlad Morar a anunțat că a ales UTA pentru suporteri, iar obiectivul în noul sezon este calificarea în play-off.

Mă bucur că fac parte din acest proiect. Ce m-a făcut să vin la Arad? În primul rând, acești minunați suporteri pe care știu că îi are UTA. Apoi, Bogdan Apostu (n.r. agentul său) și Laszlo Balint. Sper să facem o treabă cât mai bună, să ajungem în play-off, nu depinde decât de noi.Am urmărit ultimele meciuri ale UTA-ei, cele din play-off, am avut emoții mari la cel de la Pitești, cu FC Argeș. Era nedrept ca UTA să nu promoveze, a declarat Vlad Morar, la prezentarea oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.