Valeriu Radu Crișan și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Sălaj

Valeriu Crişan, preşedintele ALDE Sălaj, este candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Valeriu Crişan a mai fost vicepreşedinte al CJ Sălaj în mandatul 2012 – 2016 din partea USL.

Valeriu Crişan a reuşit să repună pe picioare filiala ALDE Sălaj, astfel că partidul anunţă că are candidaţi puernici în mai multe comune, cu care ADLE ar putea să câştige chiar fotoliul de primar.

“Sunt candidatul ALDE la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Îmi doresc să putem accede în Consiliu cu cât mai mulţi consilieri. Ba mai mult, avem în mai multe comune candidaţi puternici care pot produce surprize, chiar câştiga fotoliul de primar”, a declarat Valeriu Crişan, preşedintele ALDE.

ALDE poartă discuții cu cei de la PSD pentru a realiza o alianţă la nivel județean pentru a se sprijinii reciproc în alegerile locale care sunt programate pe 27 septembrie.

ALDE Sălaj este foarte bine organizat în teritoriu și are organizaţii locale în peste 80 % din judeţul Sălaj.

“Încă suntem în discuţii cu cei de la PSD pentru a concretiza o alianţă la nivel local. Discuţiile sunt avansate şi vizează sprijin reciproc”, mai spune liderul ALDE, Valer Crișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.