Vezi îndemnul la vot pentru sălăjeni din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu !

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu – președintele  Camerei Deputaților din Parlamentul României s-a aflat azi la Zalău, unde și-a încheiat turul de campanie electorală, Sălajul fiind cel de al 20-lea județ vizitat.

Alături de secretarul general Paul Stănescu și profesorul Vasile Dâncu – fost vicepremier, conducerea națională a PSD s-a întâlnit cu activul de partid, cu candidații la alegerile locale în Amfiteatrul din Parcul Central din Zalău.

Prezenți la eveniment au fost și parlamentarii PSD, deputatul Iuliu Nosa, senatorul Pop Gheorghe, conducerea Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc și Sergiu Panie, primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, viceprimarul Teodor Bălăjel, administratorul public Călin Forț, dar și mare parte dintre primarii de comune PSD aflați în funcții la acest moment.

Puțin după ora 17:00, la sediul PSD Sălaj a avut loc o conferință de presă la care au luat parte liderul PSD, Marcel Ciolacu, profesorul Vasile Dâncu, Ionel Ciunt și Florin Florian.

Ionel Ciunt: Bugetul de dezvoltare a crescut de 4 ori și nu am mărit taxele și impozitele

În cadrul conferinței, primarul Ionel Ciunt a amintit faptul că bugetul de dezvoltare a Municipiului Zalău a crescut de patru ori în perioada mandatului său 2016-2020. Ciunt a declarat că sloganul de campanie „Fapte Nu vorbe” nu va rămâne un slogan. Acest slogan îi va urma după câștigarea alegerilor și pe Ciunt, dar și pe Florin Florian la președinția Consiliului Județean Sălaj. Ciunt a ținut să amintească zălăuanilor și faptul că în mandatul său ca primar nu a crescut deloc taxele și impozitele.

„Sunt doar câteva argumente în plus ca duminică, oamenii să voteze rațional, să voteze în sensul și ideea dezvoltării comunității noastre”, a transmis Ionel Ciunt primarul Zalăului.

Florin Florian: Pe 28 septembrie Ionel Ciunt și Florin Florian vor fi câștigători

Florin Florian a declarat că: „În toată campania electorală, atât eu, cât și Ionel Ciunt, am prezentat programele noastre electorale cu privire la dezvoltarea pentru Zalău și pentru Sălaj. Cred că, cu încredere o spun, pe 28 septembrie va fi ziua în care echipa noastră primar Ionel Ciunt, președinte Florin Florian, va fi primul în opțiunile de vot ale sălăjenilor”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Sălăjenii să iasă la vot 

Întrebat care este îndemnul său pentru sălăjeni pentru votul de duminică, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că:

„Să iasă la vot în primul rând. Nu cred că se expun vreunui pericol. Își aleg reprezentanții locali, gospodarii lor, nu se aleg în primul rând partide. Dar cel mai important cred că oamenii vor veni la vot și pentru că și medicii, și copii, și profesorii, și părinții și bunicii noștri pe o perioadă foarte scurtă de timp au fost jigniți și batjocoriți de actuala guvernare.” 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.