Viceprimarul PNL din sectorul 2 București va candida pe listele PSD

Viceprimarul PNL din sectorul 2, Dan Cristian Popescu, va candida la funcția de primar din partea PSD la alegerile locale din acest an, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Viceprimarul nu a negat această informație, oferind un răspuns evaziv.

”Astăzi sunt încă membru PNL. Din câte știu, sunt candidatul PNL la primăria sectorului 2. Am primit oferte de la mai multe partide. În orice condiții, voi candida la primăria sectorului doi”, a declarat Cristian Popescu, contactat de G4Media.ro.

Primarul PSD al sectorului doi este în prezent Mihai Mugur Toader, o figură ștearsă. Potrivit informațiilor G4Media.ro, primăria ar fi fost condusă de facto de Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu a fost membru PNȚCD, partid în care a activat zece ani. În 2004 se înscrie în PNL, partid din care este exclus în 2012. În același an se încrie în Partidul Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu și obține un mandat de deputat pe listele ARD (alianța cu Partidul Democrat Liberal).

A fost ales secretar al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaților și apoi secretar al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, în urma fuziunii PNL-PDL.

În iunie 2016 a candidat la funcția de primar pentru Primaria Sectorului 2 din partea Partidului Național Liberal, unde a ieșit pe locul 2 și este ales viceprimar de către Consiliul Local Sector 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.