Victorie în Parlament pentru pădurile României! DNA-ul pădurilor e lege

DNA-ul Pădurilor, proiectul inițiat de USR pentru combaterea infracțiunilor de mediu, a fost votat astăzi în Senat și va ajunge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

S-au abținut la acest vot senatorii UDMR, care de-a lungul timpului au încercat să vâneze pădurile statului și au profitat în urma defrișărilor.

Votul de astăzi înseamnă un moment istoric pentru combaterea infracțiunilor de mediu din țara noastră. Prin înființarea DNA-ului Pădurilor Parlamentul arată că protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România.

Proiectul DNA-ul Pădurilor este rezultatul muncii colegilor noștri care s-au documentat pe teren și au discutat cu specialiști în domeniu: senatorii Allen Coliban, Mihai Goţiu și George Edward Dircă și deputații Stelian Ion, Silviu Dehelean și Cornel Zainea.

Noi, cei din USR, vom continua lupta pentru apărarea mediului, vom propune îmbunătățirea legislației pentru a putea lăsa copiilor noștri o țară curată, în care să se bucure de natură, de păduri, de apă și aer curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.