VIDEO | Atacantul Vlad Morar debutează cu gol la Dinamo în derby-ul cu Rapid

Vlad Morar a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în meciul cu Rapid, scor 1-3, reușind să înscrie și primul său gol în tricoul “câinilor”. Atacantul a venit pentru a da o mână de ajutor la salvarea de la retrogradare, iar după primele meciuri s-a impus printre titulari în echipa lui Uhrin.

Derby-ul  Rapid – Dinamo, din prima etapă a play-out-ului, s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, scor 3-1, după o primă repriză fulminantă, în care s-au marcat toate golurile.

Rapid – Dinamo 3-1. Toate golurile s-au marcat în prima jumătate de oră

Alex Ioniță a deschis scorul după nici 3 minute, după o acțiune superbă, iar Kait a făcut 2-0 peste 5 minute, din apropierea porții.

Startul fulminant de meci a continuat, iar dinamoviștii au marcat și ei în minutul 11, prin Vlad Morar.

Rapid – Dinamo 3-1, în prima etapă din play-out

După primele 30 de minute s-a făcut deja 3-1, după lovitura liberă executată superb de Bălan. Până la pauză, ritmul „nebun” a continuat, iar ambele echipe au mai avut câte o ocazie.

Partea secundă a început cu două șanse ale lui Dinamo, însă Rapidul a reacțonat pe final, când Carnat nu l-a putut învinge pe Figueiredo în două rânduri, iar Sefer l-a mai pus o dată la încercare și Rapid – Dinamo s-a încheiat 3-1.

VIDEO REZUMAT | Rapid – Dinamo 3-1

Vlad Morar, sponsor în fotbalul românesc: “Dacă vă spun că sunt aproape 5 miliarde pe care i-a lăsat…”

Atacantul în vârstă de 28 de ani nu este unul dintre jucătorii norocoşi. Deşi a câştigat un titlu de campion cu Viitorul (actuala Farul) şi o Cupă a României cu Petrolul Ploieşti, Morar a fost unul dintre fotbaliştii care au fost nevoiţi să plătească din propriul buzunar managementul financiar deficitar de la diverse echipe, totalul la care a renunţat fiind de peste 100.000 de euro. Vlad Morar a fost nevoit să renunţe la 78.000 de lei când a fost declarat falimentul Rapidului, a renunţat la 9.000 de euro ca să devină jucător liber şi să poată semna cu Viitorul, iar în această iarnă a renunţat la salarii în valoare de 52.000 de euro pentru a putea pleca de la Mediaş. Nici acum nu a ajuns la un club bogat, însă, măcar Dinamo plăteşte salariile la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *