VIDEO: Florin Iordache, candidatul Alianței USR-PLUS PNL la Primăria Mun. Zalău

Alianta USR-PLUS și-a lansat candidații oficial pe 15 iulie, dată la care a fost organizată o conferinta de presă în centrul orasului pe platoul de marmură. La eveniment au participat europarlamentarul și președinte PLUS, Dacian Cioloș, președintele USR Sălaj, Cristian Viașu, dar și Florin Iordache, președinte PLUS Sălaj și candidatul Alianței USR-PLUS-PNLla Primăria Municipiului Zalău.

Florin Iordache, candidatul USR PLUS pentru Primăria Zalău, este pregătit să pună capăt hegemoniei roșii din județul Sălaj. Alături de echipa sa, va pune capăt lucrului făcut de mântuială și lucrărilor de proastă calitate.

„Ne vom îndrepta spre un oraș modern, deschis la nou și la tehnologie, cu gândul tot timpul la cetățeni și la problemele lor.

Vrem să începem și aici, la Zalău, o schimbare majoră, să facem din orașul nostru un model de bună guvernare transparentă, modernă, digitală, care să pună în evidență istoria noastră, tradiția, dar și creativitatea, profesionalismul și dorința zălăuanilor și a sălăjenilor de a avea o viață mai bună”, declară Florin Iordache, candidatul Alianței USR-PLUS PNL la Primăria Municipiului Zalău.

Cine este Florin Iordache candidatul surpriză la Primăria Municipiului Zalău ?

Florin Iordache este preşedintele PLUS Sălaj din iunie 2019, este de profesie inginer cu o carieră de 29 de ani în TenarisSilcotub, are 52 de ani, este căsătorit şi are doi băieţi, iar soţia sa lucrează tot la TenarisSilcotub. Băiatul cel mare, Călin, a terminat Facultatea de Electronică Cluj-Napoca şi lucrează în IT, iar băiatul cel mic, Raul, are Bacalaureatul anul acesta.

Florin Iordache s-a născut în Deva (jud. Hunedoara), a crescut în mare parte la ţară până la vârsta de 7 ani. A urmat  Şcoala Generală, iar apoi Liceul Decebal din Deva – secţia matematică-fizică, pe care l-a absolvit în anul 1986. Studiile superioare le-a urmat la secţia Utilaj Tehnologic din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Pasionat de fotbal, Florin a jucat timp de 11 ani la echipa Mureşul Deva, la grupele de copii, juniori si pentru scurt timp la seniori. Până la urmă, a renunţat la sportul de performanta şi şi-a croit viitorul spre şcoală şi spre o carieră profesională.

În vara lui 1992, a terminat facultatea,  iar după câteva luni s-a angajat la fabrica de ţevi Silcotub din Zalău. Tot în acea perioadă, s-a căsătorit şi s-a stabilit împreună cu soţia în urbea de la poalele Meseşului. După primul an de muncă în fabrică, a fost avansat ca şef de schimb în Laminorul Continuu, poziţie ocupată până în anul 2000. În anii 1996 şi 1997, a obţinut premii de recunoaştere, ca şi inginerul societăţii Silcotub cu cele mai bune rezultate.

Începând cu 1996 a pornit să înveţe singur programarea calculatoarelor dezvoltând aplicaţii interne pentru companie. În anul 2000 a trecut în Departamentul de planificare a producţiei, unde a dezvoltat o mare parte din programele pe care le folosea compania, în special cele de urmărire a producţiei, calităţii, a stocurilor şi livrărilor, precum şi în domeniul de achiziţii. În 2004, când Tenaris a preluat Silcotub, a fost mutat în departamentul IT, în 2008 a fost numit manager IT, iar în 2013 manager tehnic IT, poziţie pe care o ocupă şi în prezent.

Florin Iordache este candidatul USR PLUS pentru Primăria Zalău

Florin Iordache, candidatul USR PLUS pentru Primăria Zalău, este pregătit să pună capăt hegemoniei roșii din județul Sălaj. Alături de echipa sa, va pune capăt lucrului făcut de mântuială și lucrărilor de proastă calitate: „Ne vom îndrepta spre un oraș modern, deschis la nou și la tehnologie, cu gândul tot timpul la cetățeni și la problemele lor. Vrem să începem și aici, la Zalău, o schimbare majoră, să facem din orașul nostru un model de bună guvernare transparentă, modernă, digitală, care să pună în evidență istoria noastră, tradiția, dar și creativitatea, profesionalismul și dorința zălăuanilor și a sălăjenilor de a avea o viață mai bună”.

Publicată de PLUS Sălaj pe Joi, 16 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.