Ionel Ciunt a verificat stadiul lucrărilor de la Liceul de Artă Ioan Sima

Marți, 9 iunie, primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a făcut o vizită pe șantierul de la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău.

Edilul orașului a fost întâmpinat de directorul liceului, profesorul Titus Câmpean și de dirigintele de șantier.

Primarul Ionel Ciunt a fost interesat de stadiul lucrărilor, dar și să se asigure că proiectul de reabilitare a unității de învățământ se derulează așa cum trebuie.

„Sunt bucuros să vă spun că, chiar dacă termenul de finalizare a lucrărilor este începutul anului 2021, lucrările la acest proiect sunt realizate în procent de 80% în interiorul clădirii. Urmează a se derula și lucrările de izolare termică pe partea exterioară. 

Sunt lucrări realizate pe bani europeni într-un procent consistent și aceste lucrări o să aducă un plus în ceea ce înseamnă condițiile de pregătire a elevilor din această unitate de învățământ.

Pe lângă acest proiect mai există încă 4 unități de învățământ din Zalău la care se lucrează. Insistăm în discuțiile cu constructorul și încercăm să finalizăm lucrările ăână la începutul anului școlar – septembrie 2020. 

Este un abient plăcut, sălile de clasă sunt pregătite pentru a primi elevii și sper ca începutul anului școlar viitor să fie o perioadă în care să se poată organiza festivitățile de deschidere a ciclului de învățământ 2020 – 2021″,

a transmis primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

Directorul Liceului de Artă Ioan Sima din Zalău, profesorul Titus Câmpean a apreciat munca depusă de actuala administrație și a mulțumit echipei de la Primăria Zalău pentru realizarea acestui proiect pe fonduri europene.

„Apreciem efortul Consiliului Local și al Primăriei Zalău în ceea ce privește implementarea acestui proiect de creșterea eficienței energetice la nivelul liceului nostru. Putem spune că în momentul de față suntem într-un stadiu avansat al lucrărilor în interior și ne îndreptăm spre finalizare. 

Acest aspect va permite ca în acest an examenul de Evaluare națională și Bacalaureat să se poată desfășura în condiții bune și foarte bune la nivelul liceului nostru, astfel încât elevii noștrii să nu fie nevoiți să meargă în alte unități de învățământ”,

a declarat directorul Titus Câmpean.

Zalău, infrastructură școlară modernă!

Zalău, infrastructură școlară modernă!

Publicată de Primăria Municipiului Zalău pe Marţi, 9 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.