VIDEO Mirșid: Se lucrează la reţelele de apă şi canalizare

Cel mai important proiect finanțat prin PNDL 2 este introducerea reţelei de apă şi canalizare în Popeni şi înfiinţarea unei reţele de canalizare în Mirșid, localitate care are deja o rețea de apă. Lucrările au început încă din anul 2019 şi ar trebui finalizată în anul 2021.
Din cauza vremii capricioase din ultima vreme, proiectul a înaintat mai greu, însă echipele au revenit la lucru și depun eforturi pentru a recupera timpul pierdut. Valoarea investiţiei este de circa 14 milioane de lei.
Proiectul este destul de avansat. S-a ajuns cu rețeaua de canalizare până la stația de epurare din Jibou. S-a intrat cu lucrările la rețeaua de apă în Popeni și a fost realizată legatura între satul Popeni și Mirșid, privind rețeaua de canalizare.
În acest moment se execută lucrări la rețeaua de alimentare cu apă pe mai multe ulițe din satul Popeni.

“Este o lucrare mare pe care sperăm să o ducem la bun sfârşit. Reţeaua de canalizare va fi legată la conducta de canalizare a Jiboului şi la staţia de epurare din Jibou, care este o staţie de o capacitate mare. În perioada următoare ne gândim și vom realiza un proiect pentru a extinde rețeaua de apă și canalizare și pentru satul Firminiș”,

transmite primarul Călin Bereschi.

https://www.facebook.com/primaria.mirsid/videos/745640716242537/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.