VIDEO: Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Letca

Continuă lucrările cuprinse în proiectul de „Modernizare rețele de drumuri în comna Letca”, în valoare de 6,8 milioane lei, pentru asfaltarea a 7,4 kilometri de străzi, proiect finanțat prin PNDL 2. Contractul a fost semnat în cursul anului 2018, iar în luna martie 2019 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor.

Primele lucrări de asfaltare au avut loc în localitatea Letca pe lungime de 1200 de metri, apoi au urmat localitățile Purcăreț – Toplița – Lemniu, în total 4,4 kilometri.

Iar în acest weekend (nr. – 16 mai ) s-au finalizat ultimele lucrări de asfaltare în localitatea Cozla pe un tronson de aproximativ 2 kilometri.

În perioada următoare firma de construcții va continua cu lucrările de betonare a șanțurilor și rigolelor pluviale, dar și accesele către proprietăți, în localitățile Letca, Lemniu, Toplița și Cozla.

Sunt bucuros că am finalizat o mare parte din acest proiect important pentru comunitatea noastră. Infrastructura rutieră a fost și este un obiectiv important pentru administrația locală, iar atât eu cât și echipa din Primărie facem tot ce ne stă în puțină pentru a rezolva cât mai multe din probleme cetățenilor. La finalizarea acestui proiect, Comuna Letca va avea asfalt pe 90 % din drumurile, străzile și ulițele din comună.”, transmite primarul Dorel Man. 

Decând Liviu Dorel Man se află la conducerea Primăriei Letca, comuna s-a dezvoltat într-un ritm accelerat și au fost atrase sume importante pentru investiții

„Nu ne dăm bătuți și așa cum am demonstrat în cei 8 ani decând sunt în scaunul de primar, mă voi lupta în continuare pentru dezvoltarea comunei și pentru atragerea de fonduri, atât europene, cât și guvernamentale. Primăria Letca pregătește un nou proiect de modernizarea și asfaltarea capetelor de străi și ulițe care nu au fost cuprinse în aceste proiecte, astfel ca în viitor să avem acoperită comuna 100% cu asfalt. Vă doresc multă sănătate și să ne vedem bucuroși”, al vostru primar – Liviu Dorel MAN.

https://www.facebook.com/107883157434480/videos/3163250817040371/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.