Video. Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, în vizită de lucru la CinematografulSCALA

Un proiect de circa 2,5 milioane de euro, Cinematograful Scala din Zalău va fi reabilitat complet și dat în folosință, după 15 ani în care acest spațiu a stat în paragină, nefolosit. Fosta administrație liberală, condusă de Radu Căpâlnașiu – PNL, a încercat de mai multe ori să obțină fondurile necesare pentru reaabilitare, dar de fiecare dată a dat greș.

Ales cu peste 40% din totalul votanților, Ionel Ciunt a devenit primar în iunie 2016 și a propus un plan CLAR de dezvoltare a municipiului Zalău. Obiectivul principal promovat de echipa lui Ionel Ciunt a fost creșterea calitții vieții și transformarea Zalăului într-un oraș european. Motoarele au fost turate la maxim, astfel că după primul an de muncă au apărut și rezultatele.

Peste 30 de proiecte de investiții pe fonduri europene au fost promovate. Astăzi, Primăria Zalău a semnat 28 de contracte cu o valoare de circa 100 de milioane de euro, bani atrași din fonduri europene pentru dezvoltarea orașului: străzi moderne, piste de biciclete, creșe, școli reabilitate, centre sociale, iluminat public modern, parcuri de joacă și relaxare, autobuze electrice etc.

Cinematograful Scala

Primarul municipiului Zalău, #IonelCiunt, în vizită de lucru la #CinematografulSCALA

Publicată de Primăria Municipiului Zalău pe Marţi, 28 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.