VIDEO PROTEST: Un zălăuan care și-a închis afacerea, protestează în fața Spitalului Județean împotriva restricțiilor COVID-19

Zălăuanul Erno Kovacs, proprietar al unui lanț de baruri și păcănele pe raza județului protestează astăzi în fața spitalului județean împotriva restricțiilor adoptate din cauza pandemiei COVID-19. Omul este supărat că afacerea lui a fost închisă, iar angajații nu mai au bani nici de mâncare.

Erno susține că angajații au început să-i ceară bani de pâine, pentru că nu beneficiază de ajutoarele de la stat. Erno Kovacs a realizat protestul printr-o transmisiune în direct pe Facebook din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău, fiind urmărit de peste 3000 de internauți.

„… Domnule prefect unde sunt cele două sute de cazuri pe zi. (…) Medicii primesc 300-400 de milioane salar. (…) Așteaptă oamenii ca vulturii să își primească prada. Mor oamenii bolnavi cu zile. (…) Haideți zălăuani afară. (…) Sălajul este primul la COVID la nivel național. (…) Fără violență, fără probleme. Faceți video în fiecare județ. (…)O să fac o organizație și o să mergem în țară pentru tot în spitale. (…)Vreau să văd bolnavii de COVID, unde sunt? Poate coronavirus a luat un pic de pauză”, a declarat Erno Kovacs în fața spitalului din Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.