VIDEO:SC Citadin continuă lucrările de modernizare a municipiului Zalău

De când SC Citadin Zalău se află sub coordonarea viceprimarului ing. Teodor Bălăjel, cifra de afaceri (bugetul firmei) a crescut cu peste 250% și se caută în continuare soluții pentru a mării volum de lucrări necesare a fi realizate în oraș.  În ultimii patru ani Citadin și-a dublat capacitatea de lucru și au fost realizate ample lucrări de modernizare și asfaltare străzi pe zeci de kilomatri, dar și lucrări importante de regenerare urbană  cartierelor și amenajări peisagistice inedite în oraș. S-a pus accent și pe creșterea calității de execuție a acestor lucrări.


În materialul video atașat veți putea urmării principalele lucrări pe care firma SC Citadin le va executa în perioada următoare.

S-a finalizat lucrările de asfaltare pe străzile Fabricii și Pârăului. Totodată am finalizat lucrările la podul rutier peste pârâul Bankher.

Continuă lucrările pe strada Lacului, unde se execută un trotuar și stație de autobuz.

Vor fi execute lucrări de asfaltare pe strada Industriilor și strada Valea Miții, unde va fi realizat un sens giratoriu, trotuar cu piste de biciclete, parcări, iluminat public, plus o bandă de preselecție de acces către poarta 2 Tenaris. Com executa lucrări de asfaltare, configurare trotuare și parcări și în zona cuprinsă între strada Avram Iancu (fosta Muncitorilor) și AJPIS Sălaj.

Continuă cu lucrări de regenerare urbană în cartierul Dumbrava Nord – zonele Voievod Gelu și Școala Generală Coposu, dar și în cartierul Brădet – zona cuprinsă între Liceul Sportiv Avram Iancu și strada Pictor Ioan Sima.

Aceste lucrări sunt suplimentare la programul anual aprobat de Consiliul Local Zalău pentru anul 2020.

Suntem o administrație responsabilă și ne preocupă să îmbunătățim confortul și mobilitatea urbană în Municipiul Zalău. În lunile iulie-august, cu firma SC Citadin Zalău vom continua lucrările de regenerare urbană în cartierele Dumbrava Nord și Brădet (mobilier stradal, alei, trotuare, parcări, rigole pluviale, spații verzi).

De asemenea vom realiza lucrări de mobilitate urbană prin modernizarea infrastructurii rutiere din oraș (asfaltare străzi, trotuare, piste de biciclete). Aceste lucrări sunt importante pentru oraș și vin să întregească lucrările de mobilitate urbană executate pe fonduri europene”, a transmis pe Facebook, viceprimarul Teodor Bălăjel.

https://www.facebook.com/1960331234195132/videos/1815913121882354/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.