VIDEO: Sute de persoane verificate de polițiștii sălăjeni

🔴 Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

🔴 Astfel, în cursul zilei de ieri- 30.06.2020, poliţiştii din Sălaj au verificat 379 de persoane, care se aflau în izolare la domiciliu.

🔴 Dintre persoanele verificate, două nu au fost gasite la domiciliu. Acestea au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 4000 de RON și au fost plasate în carantină instituționalizată pe o perioadă de 14 zile.

🔴 Alte două sancțiuni în valoare 1000 lei au fost aplicate de polițiști, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

🔴 De asemenea, in cadrul activităților, polițiștii au verificat și 11 societăţi comerciale, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, fară a fi constatate nereguli.

⚠️ Recomandăm în continuare cetățenilor să respecte restricțiile impuse pe perioada stării de alertă și să se informeze numai din surse oficiale!

https://www.facebook.com/prefect.sj.ro/videos/1079995219062793/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.