VIDEO: Un grup de tineri din Jibou au colindat și oferit daruri vârstnicilor de la azilul din Surduc

Un grup de tineri din Jibou au făcut o surpriză plăcută vârstinicilor de la azilul de bătrân din Surduc. Tinerii au pregătit mai multe cadouri de Crăciun, fiiind totodată și primii colindători care le trece pragul. Căminul pentru persoane vârstnice al Fundației Umanitare Agape Surduc are În grijă 15 persoane vârstnice cu probleme de sănătate destul de grave.  

Grupul format din 5 tineri, Puiu Unguraș – vicepreședinte TSD Jibou, alături de solista de muzică populară Georgiana Marinescu și solistul Marian Alebert, împreună cu Ioana Șandor – fiica primarului din Somțe Odorhei și Roxana Porumb cu sulfet mare, au cântat mai multe colinde tradiționale, reușind să aducă bucurii în sufletele bătrâneilor.

„Dragi prieteni, darul vostru a ajuns acolo unde trebuie. De la dumneavoastră primite, de niște tineri minunați pregătite și la oameni sărmani împărțite. Azi, la Căminul pentru persoane vârstnice al Fundației Umanitare Agape Surduc, unde un număr de 15 bătrâni au primit cadouri și o colinda ce vesteste marele praznic ce urmează . Vă mulțumim celor care au făcut posibil acest lucru”, a transmis Puiu Unguraș – coordonatorul acțiunii. 

În cursul zilei de astăzi, acest grup de tineri au derulat a treia acțiune de caritate demarată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, reușind să distrubuie o nouă serie de cadouri copiilor nevoiași, dar și două tablete școlare noi nouțe la două familii cu copii în clasa întâi. În schimbul darurilor primite, toți copii au oferit câte o colindă tradițională.

„Astăzi am încheiat o campanie de ajutorare demarată cu ocazia Crăciunului. Împreună cu peste 20 de tineri am reuțit să mobilizăm cunoscuții, ărietenii și comuntatea, și am adunat sute de kilograme de alimente, dulciuri și haine, pe care le-am distribuit sub formă de cadouri zecilor de familii pe care le-am vizitat în ultimele săptămâni. 

Pe această cale țin să mulțumesc încă odată tuturor celor implicați voluntar în acest proiect, dar și persoanelor care au fost alături de noi prin donații. Dumnezeu să le răsplătească binele făcut. Sărbători fericite tuturor și la anul vom continua aceste proiecte atât de benefice comunităților nevoiașe”, spune Puiu Unguraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.