Viorel Rodina dă RE:START Sălajului și candidează la președinția Consiliului Județean Sălaj

Partidul RE:START România este un partid nou înființat cu doctrină de dreapta având-o ca președinte pe sălăjeanca Ramona Ioana Bruynseels, ce sa remarcat pe scena politică la alegerile prezidențiale din toamna anului 2019.


Partidul RE:START România are înființate filiale județene în toată țara, iar la Sălaj partidul este condus de președintele Viorel Rodina.

Viorel Rodina a deputat în politică cu PPDD reușind în anul 2012 să acceadă în Consiliul Municipal Zalău și Consiliul Județean Sălaj. Viorel Rodina este de profesie subinginer și a activat în IAIFO timp de 10 ani pe funcția de șef atelier și șef secție. În perioada 2006-2008 a ocupat funcția de director la Rom-Flex Caraș-Severin. Viorel Rodina a fost directorul județean al G4S Cash, firmă de transport și păstrare valori. În acest moment Viorel Rodina este director tehnic la o societate din Zalău.

Pe plan profesional, Viorel Rodina a avut rezultate notabile în toate domeniile în care a activat. Amintim faptul că Rodina deține și patru brevete de invenție în domneiile metalurgic și mecanic.

Viorel Rodina este născut în 1959 în comuna Bălan, într-o familie de șase frați. Locuiește în Zalău din 1983, este căsătorit și are un băiat care este inginer.


„Dragi prieteni,

Suntem o echipă de oameni ca voi, români 100%, oameni care au familii, care au muncit pentru a realiza lucruri în viaţă și care îşi doresc să rămână în România, țara în care copiii noştri şi ai tuturor românilor să se bucure de oportunităţi şi să fie mândri că au contribuit la viitorul ei. 

România și județul nostru merită o clasă politică responsabilă şi profesionistă, vizionară, capabilă să propună un proiect de ţară serios şi viabil, pe termen lung. Sălajul are nevoie de un suflu nou. Asta îşi doreşte RE:START ROMÂNIA – filiala Sălaj să fie!”, spune Viorel Rodina.


Președintele RE:START ROMÂNIA, Ramona Ioana Bruynseels a candidat la prezidenţialele din 2019, fiind considerată surpriza acestor alegeri, reușind ca în interval de doar câteva luni, pornind de la notorietate zero şi fără a fi sprijinită de un partid mare, să ajungă să cucerească inimile a sute de mii de români care au decis să îi acorde votul lor.

În perioada 2017-2019 Ramona a fost secretar de stat şi consilier de stat în Guvernul României, pe funcţii apolitice, responsabilă de relaţia cu SUA respectiv de mediul de afaceri. A fost director Executiv „RePatriot”, program dedicat diasporei române. Ramona are o vastă experienţă în mediul financiar-bancar, este absolvent de masterat în managementul administraţiei publice, Universitatea Harvard, Școala de Guvernare „John F Kennedy”.

Ramona Ioana Bruynseels, locuiește la Cluj, este căsătorită și mamă a două fetiţe de 9 şi 7 ani. Ramona are originile din comuna Hida, satul Trestia, unde a copilărit.


Ce își propune să facă liderul Viorel Rodina și echipa RE:START România – filiala Sălaj?

O ROMÂNIE DEZVOLTATĂ şi PROSPERĂ
 • Sprijinirea dezvoltării antreprenoriatului şi capitalului românesc prin încurajarea reală şi consecvenţă a liberei iniţiative şi asigurarea unei depline libertăţi economice;
 • Protejarea şi dezvoltarea patrimoniului economic județean.
O ROMÂNIE MODERNĂ, CU INSTITUŢII FUNCŢIONALE ŞI EFICIENTE
 • Realizarea reformei administrativ teritoriale care să asigure descentralizarea deciziilor administrative către entităţi regionale care pot asigura o mult mai eficientă concentrare şi utilizare a resurselor existente;
 • Informatizarea şi interconectarea tuturor instituţiilor statului;
 • Introducerea unor criterii competitive de competentă şi al evaluărilor periodice pentru toţi funcţionarii de stat.
O ROMÂNIE A FAMILIEI ŞI RESPONSABILITĂŢII SOCIALE
 • Fiecare, indiferent de rolul său social poate să contribuie la binele comunităţii din care face parte;
 • Societatea românească trebuie să iasă din blazarea şi amorţeala în care au adus-o dezamăgirile şi neîmplinirile repetate din ultimii 30 de ani;
 • Fiecare cetăţean trebuie să beneficieze de oportunităţi oferite de societate.

O ROMÂNIE EDUCATĂ

 • Tineri echipaţi corespunzător vremurilor în care trăim: creativi, lideri, buni comunicatori, responsabili, bine pregătiţi;
 • Şcoli atractive;
 • Profesori motivați;
 • Familii cu rol mai pregnant în pregătirea tinerilor pentru viaţă.

O ROMÂNIE MÂNDRĂ ŞI PUTERNICĂ

 • Preţuirea şi valorificarea trecutului istoric;
 • Apărarea valorilor tradiţionale româneşti;
 • Voce puternică şi pragmatică în interiorul UE şi al NATO;
 • Consolidarea parteneriatului strategic cu SUA.

One thought on “Viorel Rodina dă RE:START Sălajului și candidează la președinția Consiliului Județean Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.