Zalău peste Oradea, Cluj și Timișoara în topul celor mai bine văzute orașe din țară

Un studiu publicat de urbanizehub.ro pune Municipiul Zalău pe primul loc în topul celor mai bine văzute orașe din România. Și are de ce. Zalăul are un centru istoric frumos și plin de „mister”. Grupul statuar Wesselenyi este principala atracție, acesta aflându-se într-un amplu proces de reabilitare. La fel Clădirea Transilvania care are o pictură pe tavan unică în Europa.

Zalău e surpriza plăcută a Topului celor mai bine văzute orașe. Vaslui conduce in topul orașelor ce au o imagine proastă în media.

Urbanizehub.ro explică modului în care am determinat CELE MAI SEXY ORAȘE DIN ROMÂNIA

Primul pas, a fost să se uităm la numărul estimat de impresii lăsate (încă odată, o menționare în Făclia de Zalău, nu e la fel de importantă ca o apariție la Digi 24). După acea, am extras numărul de impresii pozitive lăsate, și, în cele din urmă, am raportat aceste impresii pozitive la populația orașului – mai exact, numărul de impresii pozitive pe cap de locuitor. Topul obținut este cel inclus chiar la începutul articolului.

3 thoughts on “Zalău peste Oradea, Cluj și Timișoara în topul celor mai bine văzute orașe din țară

 1. Da!
  ZALĂUL este un oraș frumos. Nu mi ar plăcea sa locuiesc în alt oraș. Parcul tineretului este frumos. Parcul Bradet. La fel.
  În plus centrul orașului este f frumos pavat pana în fata la Scala. Mai sunt și fântânile arteziene superbe.
  De sărbătorile de iarna luminile f frumoase inclusiv j. Zona spitalului județean și dumbrava nord
  Un plus da Value center.

 2. Orașul Zalău este un oras care in ultimii ani și-a schimbat înfățișarea in bine.Cateva cartiere s-au îmbrăcat în haina nou total,blocurile reabilitate,trotuarele, străzile,pistele pentru biciclete. Avem multă verdeață,multe flori si chiar liniște.Exista și minusuri ca peste tot, dar înclin să cred că se vor sterge una cate una.Am sosit în oraș când am devenit eleva unui liceu cu prestigiu,acum 51 de ani,liceu care și acum este printre cele mai căutate și l-am văzut crescând și înflorind zi de zi .Desi ,aproape 4 ani am fost plecată din localitate am revenit și nu vreau sa-l schimb până când voi mai avea zile de trăit.

 3. Da ,intradevar orasul este frumos,s au facut multe in ultimii ani,se vede ca s au schimbat multe,si fata de alte orase este mult mai linistit,cu oameni buni,calzi ,primitori ,si Oameni de omenie,si care zic eu nu sunt asa rautaciosi poate ca in alte parti,si cuvantul om spune tot,asa ca si in cantec,sa fi domn ii o intamplare ,sa fi om ii lucru mare’,si multumim domnului primar pentru toata stradania,efortul si rabdarea pe care o are cu noi cu toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.