Zalăul va avea un DinoPark unicat în regiunea de Nord-Vest

Primăria Zalău intenționează să meargă și mai departe cu dezvoltarea orașului Zalău. După ce s-au început o serie de lucrări în toate cartierele din oraș, Ionel Ciunt vrea să construiască și un parc cu dinozauri pentru petrecerea timpului liber. Viitorul Dino Parc va fi ca cel din orașul Râșnov, județul Brașov.

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt susține că locația primului Dino Parc din Zalău va fi în Parcul Pădure Brădet. De asemenea, edilul a mai spus că imediat după ce va trece starea de alertă va programa o întâlnire cu cel care a construit Dino Parcul de la Râșnov.

”Am discutat până acum doar telefonic în ideea de a ne interesa de constuirea unui Dino Parc la Zalău. Imediat după ce va trece starea de alertă sper reușesc să mă întâlnesc cu cel care a construit Dino Parcul de la Râșnov și să vedem dacă Păudrea Brădet îndeplinește toate condițiile pentru o asemenea investiție. Autocarele cu turiști ajung mai degrabă în Jibou sau la Moigrad, iar în Zalău din păcate sunt puține obiective turistice și vrem ca acești turiști să se oprească și în Zalău. După ce va fi gata Planetariul de la Scala și Dino Parcul, alături de Muzeu cu siguranță că vom avea și noi turiști în Zalău”,

a transmis primarul Zalăului Ionel Ciunt, citat de Ziarul de Sălaj. 

 

One thought on “Zalăul va avea un DinoPark unicat în regiunea de Nord-Vest

  1. Felicitări pentru inițiativă! Sunteți primarul care a făcut de când sunteți în funcție tot ce nu a făcut fostul primar în două sau trei mandate câte o fi avut pentru Zalau…Cinste dvs. Meritat ați câștigat voturile cetățenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.