Zeci de școli și grădinițe din opt localități închise din cauza COVID-19

În urma ședinței extraordinare a Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj desfășurată, în data de 12 octombrie 2020, sub coordonarea prefectului județului Sălaj, Marcel Virgil Țurcaș, au fost adoptate următoarele:
-1. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru toţi elevii/preşcolarii din cadrul Şcolii Gimnaziale Mihai Eminescu din municipiul Zalău.
(2) Şcoala Mihai Eminescu din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor/elevilor la activităţi/lecţii online.
– 2. Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online a preşcolarilor din grupa combinată A, secţia română, din cadrul Şcolii Gimnaziale nr.1, Pericei.
– 3. Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru preşcolarii din grupa combinată din cadrul Grădiniţei cu PP Subcetate din comuna Valcău de Jos.
– 4. Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru preşcolarii din clasa pregătitoare combinată din cadrul Şcolii Gimnaziale Valcău de Sus, comuna Valcău de Jos.
– 5. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru toţi elevilii din cadrul Şcolii Gimnaziale Simion Bărnuţiu din municipiul Zalău.
(2) Şcoala Gimnazială Simion Bărnuţiu din municipiul Zalău, va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la activităţi/lecţii online.
– 6. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru elevii din cadrul Şcolii Gimnaziale Porolissum şi a celor din cadrul Şcolii Gimnaziale George Coşbuc din municipiul Zalău.
(2 ) Şcoala Gimnazială Porolissum şi Şcoala Gimnazială George Coşbuc din localitatea Zalău funcţionează pe scenariul 2 (GALBEN), cu participarea zilnică a tuturor elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.
– 7. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru toţi elevii/preşcolarii din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Hereclean şi din cadrul Grădiniţei cu program normal Hereclean.
(2) Şcoala Gimnazială nr. 1 Hereclean şi Grădiniţa cu program normal Hereclean, va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor/elevilor la activităţi/lecţii online.
– 8. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Căsuţa cu Poveşti din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Căsuţa cu Poveşti din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 9. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP nr. 1 din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP nr.1 din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 10. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Piticii Isteţi din municipiul Zalău, judeţul Sălaj.
(2) Grădiniţa cu PP Piticii Isteţi din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 11. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Dumbrava Minunată din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Dumbrava Minunată din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 12. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Voinicel din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Voinicel din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 13. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Licurici şi a celor din Grădiniţa cu PN nr.4 din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Licurici şi Grădiniţa cu PN nr. 4 din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 14. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Pinochio din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Pinochio din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 15. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP Ion Creangă din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP Ion Creangă din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 16. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PP nr. 5 din municipiul Zalău.
(2) Grădiniţa cu PP nr.5 din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.
– 17. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Iuliu Maniu din municipiul Zalău.
(2) Şcoala Gimnazială Iuliu Maniu din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la lecţii online.
– 18. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Gheorghe Lazăr din municipiul Zalău.
(2) Şcoala Gimnazială Gheorghe Lazăr din municipiul Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor şcolarilor la lecţii online.
– 19. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Carastelec şi a preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PN Carastelec.
(2) Şcoala Gimnazială nr. 1 Carastelec şi Grădiniţa cu PN Carastelec vor trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor/preşcolarilor la activităţi/lecţii online.
– 20. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor şi preșcolarilor din cadrul următoarelor unităţi de învăţământ: Şcoala gimnazială nr.1 Panic, Grădiniţa cu PN Panic, Şcoala Gimnazială Guruslău, Grădiniţa cu PN Guruslău, Şcoala Primară Dioşod, Grădiniţa cu PN Dioşod.
(2) Şcoala gimnazială nr.1 Panic, Grădiniţa cu PN Panic, Şcoala Gimnazială Guruslău, Grădiniţa cu PN Guruslău, Şcoala Primară Dioşod, Grădiniţa cu PN Dioşod vor trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor/preşcolarilor la activităţi/lecţii online.
– 21. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Şcolii Postliceale Sanitare Zalău.
(2) Şcoala Postliceală Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la lecţii online.
– 22. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Liceului tehnologic Mihai Viteazu Zalău.
(2) Liceul Tehnologic Mihai Viteazu Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la lecţii online.
– 23. (1) Se aprobă suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor preşcolarilor/elevilor din cadrul Palatului Copiilor Zalău.
(2) Palatul Copiilor Zalău va trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor/elevilor la lecţii/ activităţi online.
– 24. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, a tuturor elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bănişor, Şcolii Primare Peceiu şi a tuturor preşcolarilor din cadrul Grădiniţei cu PN Bănişor şi Grădiniţei cu PN Peceiu.
(2) Şcoala Gimnazială nr. 1 Bănişor, Şcoala Primară Peceiu ,Grădiniţa cu PN Bănişor şi Grădiniţa cu PN Pecei vor trece la scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor/elevilor la lecţii/activităţi online.
– 25. (1) Se aprobă participarea zilnică la şcoală a unor elevi, concomitent cu participarea online a celorlalţi (rotaţie 2 săptămâni) din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Speranţa Zalău.
(2 ) Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Speranţa Zalău funcţionează pe scenariul 2 (GALBEN ).
– 26. (1) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru clasele : pregătiroare, I, II,III, VI A, VI B, VII B, din cadrul Şcoli Gimnaziale “Andrei Mureşanu” din localitatea Cehu Silvaniei, iar clasa IV îşi va continua activitatea în sistem “faţă în faţă”.
(2) Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru clasa P+III , P+I+II (regim simultan) din cadru Şcolii Primare ”Gheorghe Şincai” Motiş.
– 27. Se aprobă suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online pentru un elev din efectivul de 2 ai clasei a III-a, din cadrul Şcolii Primare Poiana Onţii.
– 28. Suspendarea cursurilor, precum și trecerea la scenariul 2 (GALBEN), respectiv scenariul 3 (ROȘU), a unităților de învățământ mai sus menționate, se face pentru o perioadă de 14 zile, conform propunerii a fiecărui Consiliu de Administrație, propunere avizată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.