Zona Scala – o transformare cu un plus uriaș pentru Zalău

A fost aprobat proiectul prin care Primăria Zalău începe una dintre cele mai impresionante lucrări de reamenajare în oraș. Zona Scala va avea parte de o transformare de mare efect, aflăm de la viceprimarul Teodor Bălăjel. Iar cum în public se știe doar de amplasarea statuii lui Mihai Viteazu, simțim nevoia să întregim informația.
Reamenajarea va fi una foarte cuprinzătoare, în care piesa centrală va fi o frumoasă statuie ecvestră, cu alei și așa-numitele fântâni de pardoseală, din care apa țâșnește la nivelul solului. Serile vor fi o delectare în zonă datorită iluminatului de efect din zona statuii, la care se adaugă coloritul fântânii din fața blocului Lira.
Cinematograful Scala – cu proiecții 2D, 3D și cu planteraiu – va fi gata în ianuarie, iar pentru anveloparea blocului Scala a fost semnat contractul de lucrări.
Va fi valorificată și zona dinspre Liceul Alesandru Papiu Ilarian, din fața fostei librării Simion Bărnuțiu, unde va fi amenajat un parc cu alei, aranjamente florale și fântână.
Cum proiectul pentru platoul de marmură, pietonizarea străzii Unirii și reamenajarea completă a zonei din fața clădirii Transilvania este și el aprobat, înseamnă că Zalăul are parte de o transformare uriașă în bine. Schimbarea este evidentă deja prin reabilitarea bulevardului și extinderea zonei de interes, a zonei centrale practic, până la mall-ul construit lângă fosta IAIFO.
Nu-i așa că nu bănuiam acum patru ani că Zalăul pe care îl știam veșnic ponosit va deveni unul frumos, spectaculos, viu?!

Viceprimarul ing. Teodor Bălăjel este omul care manageriază acest proiect. Teodor Bălăjel este candidat pe lista de consilieri locali PSD, alături de alții oameni bine pregătiți, care-s capabili să ducă la bun sfârșit astfel de proiecte. Echipa PSD Zalău în frunte cu Ciunt merită votul nostru pentru a continua transformarea orașului.
Zălăuani trebuie să voteze lista de consilieri locali PSD, astfel încât primarul Ionel Ciunt să aibă sprijinul total pentru astfel de proiecte care vor înfrumuseța municipiul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.