100 de familii nevoiașe din Jibou trăiesc acum mai bine grație a două proiecte pe bani europeni

Primăria Orașului Jibou a derulat două proiecte prin POCU finanțate din fonduri europene pentru a crește calitatea vieții a 100 de familii sărace prin realizarea de lucrări interioare, zugraveli, lucrări la acoperiș, utilități, cetrale termice, etc.
În cadrul proiectului „Abordarea integrată a sărăciei și excluziunii sociale în beneficiul întregii comunități” derulat prin Programul Operațional Capital Uman, au fost îmbunătățite condițiile de locuit pentru 50 de familii, fiind realizate 21 de branșamente electrice și 29 de gospodării au beneficiat de îmbunătățirea condițiilor de locuit prin refacerea șarpantei sau reparații interioare, în funcție de nevoile identificate.
Prin proiectul „Servicii comunitare integrate pentru o viață de calitate” derulat tot prin POCU, au fost îmbunătățite condițiile de locuit pentru 50 de familii aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din Jibou prin refacerea șarpantei sau reparații interioare.
Primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco a vizitat gospodăriile pentru a verifica situația lucrărilor, ocazie cu care a discutat cu fiecare familie în parte despre problemele sociale cu care se confruntă aceștia.
„Bucuria și mulțumirea beneficiarilor nu poate fi descrisă în cuvinte”, spune primarul Dan Ghiurco. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.