A început asfaltarea străzii Avram Iancu, modernizată cu fonduri europene

Astăzi, 8 spetembrie, de la primele ore ale dimineții constructorul a început să asfalteze strada Avram Iancu, arteră reablitată cu fonduri europene. Timp de două zile se va turna primul strat de asfalt – stratul de binder.
Lucrările au fost supervizate de primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel.
Strada Avram Iancu este modernizată printr-un proiect câștigat de Primăria Municipiului Zalău pe fonduri europene și face parte din proiectul de modernizare a străzilor Corneliu Coposu – Avram Iancu.
Principalele lucrări care se execută în cadrul acestui proiect pe cele două străzi constau în reabilitarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete, reabilitarea canalizării pluviale, realizarea canalelor tehnice pentru curenți slabi și refacerea tramei stradale pe fiecare tronson.
Primăria Municipiului Zalău are în derulare două proiecte mari pe mobilitate urbană prin care se modernizează cu fonduri europene principalele artere de circulație din oraș: Simion Bărnuțiu, Blv. M/ Viteazu (trotuare și piste de biciclete), 22 Decembrie – etapa 2, Voievod Gelu, Corneliu Coposu și Avram Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.