Alianța USR-PLUS începe strângerea de semnături pentru alegerile parlamentare

Alianţa USR-PLUS anunţă startul campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor săi la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul „O Românie fără hoţie”, alianţa va strânge semnăturile atât online, cât şi în stradă, conform unui comunicat al USR PLUS transmis Agerpres.


„USR PLUS a fost primul competitor electoral naţional care a strâns semnături electronice la alegerile locale, în plină pandemie, în deplină siguranţă, folosind un sistem sigur de colectare şi validare a datelor, aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă. Semnăturile electronice au fost validate de autorităţile electorale şi acum Alianţa va folosi acelaşi mecanism simplu şi rapid. Numărul de semnături online pe care USR PLUS a reuşit să îl strângă într-un timp foarte scurt, la alegerile locale, a arătat că România se schimbă şi că cetăţenii români vor o politică nouă”, precizează sursa citată.

USR PLUS îi îndeamnă pe români să semneze şi de această dată online (https://www.usrplus.ro/) pentru susţinerea candidaţilor săi la alegerile parlamentare, „fiind cel mai sigur mijloc în actualul context” al pandemiei de COVID-19.

Alianţa reaminteşte că îşi propune să elimine imunităţile şi pensiile speciale, „să pună pe picioare DNA-ul pădurilor, să scoată pe tuşă penalii care au gândit legile anti-justiţie şi să reformeze administraţia publică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.