Anamaria Cadar – femeia puternică de care Consiliul Local Jibou are nevoie

#AnamariaCADAR este figura feminină de bază a listei Consiliului Local din partea PSD pentru alegerile locale. Începând cu 2019, Anamaria ocupă funcția de președinte a Organizației de femei PSD Jibou.

Nascută în Jibou, Anamaria are în prezent 36 de ani, este căsătorită din 2008 și are 2 fete. În anul 2007 a absolvit Facultatea de Geografie, din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Planificare Teritorială.

În 2016 a absolvit Facultatea de Geografie, specializarea Geografie, din cadrul aceleași universități. În 2020 s-a înscris la master la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, la Centrul Universitar Nord Baia Mare, în domeniul Management, specializarea Managementul Proiectelor Europene. În perioada 2007-2009 a lucrat în sectorul bugetar.

Din 2009 până în prezent Anamaria activează în domeniu privat ca director societate comerciala, iar împreună cu soțul ei, administrează o afacere proprie. Ea este definiția femeii puternice, plină de ambiție și perseverență, este un om responsabil și în același timp, o mamă și o soție dedicată. Timpul liber pe care îl are îl petrece alături de cei dragi, călătorind, citind și făcând sport.

Pe 27 septembrie votați Dan Ghiurco primar la Jibou și lista PSD pentru Consiliul Local Jibou

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.