Atac virulent la adresa președintelui Iohannis din partea lui Gheorghe Stanciu PNȚCD

Candidatul PNTCD la Presedintia CJ Salaj: Klaus Iohannis sustine incalcarea legii in Romania si-l protejeaza pe ministrul Bode

Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, a reactionat extrem de dur dupa ce Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-i ceara demisia ministrului transporturilor Lucian Bode, dupa ce masina acestuia a generat un accident de circulatie, punand viata in pericol viata a sute de participanti la trafic.

„Klaus Iohannis continua seria afirmatiilor iresponsabile prin care aduce laude la adresa guvernului PNL chiar si atunci cand ministrii guvernului Orban gonesc pe contrasens cu girofarul pornit, depasesc pe linie continua si pun in pericol vietile participantilor la trafic.

Ministrul Bode, in calitate de deminitar al Guvernului Orban, ar fi trebuit sa dea dovada de responsabilitate si sa explice opiniei publice care a fost urgenta care l-a determinat sa incalce regulile de circulatie si sa puna in pericol viata a sute de participanti la trafic.

Domnule Iohannis, trebuie «sa moara oameni» pentru ca ministrii PNL sa respecte legile acestei tari?”, a declarat Gheorghe Stanciu.

Omul de afaceri Gheorghe Stanciu este candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, obiectivul acestuia fiind sa „aduca bunastare” in judet, astfel incat cei ramasi sa nu mai plece din judet, iar cei plecati sa se intoarca acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.