Bănuit de înşelăciune prins de poliţişti după 1 ani și 4 luni

Poliţiştii Postului de Poliţie Vârşolţ au identificat, marţi 28 iulie a.c., un bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă comisă în luna martie 2019. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


Ca urmare a unui anunţ apărut pe un site de vânzări, prin care o persoană comercializa ţeavă, un bărbat din comuna Vârşolţ a depus în luna martie 2019, într-un cont bancar suma de 800 de lei unei persoane necunoscute, urmând a primi în scurt timp materialele comandate.

Întrucât marfa nu a mai ajuns la destinaţie, iar persoana în contul căruia au fost depuși banii nu a mai răspuns la telefon, bărbatul a sesizat poliţia.

Verificările efectuate de poliţişti au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din judeţul Galaţi. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.