Bode sfidează cetățenii și face mâine campanie electorală în Bihor

După ce a fost implicat într-un accident rutier, iar Parchetul Militar a deschis un dosar penal pentru cercetări, ministrul Transporturilor Lucian Bode refuză în continuare să dea explicații despre contextul în care sa produs evenimentul.

Inclusiv președintele Iohannis, dar și premierul Ludovic Orban i-au cerut lui Bode să iasă public și să explice condițiile în care a avut loc accidentul, unde se grăbea și motivul pentru care a folosit sirenele și nu a respectat regulile de circulație.

Mâine, 04 septembrie, va avea loc ceremonia de deschidere a punctului de frontieră dintre România și Ungaria Nagykereki-Borș II și de inaugurare a conexiunii de autostradă A3-M4, care se va desfășura pe segmentul corespondent părții ungare, cu participarea ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, și a ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode.

Ceremonia va avea loc începând cu ora 13.00, ora României, iar în cadrul evenimentului vor susține discursuri reprezentanții ambelor state. Întrebările din partea presei vor putea fi adresate doar în cadrul conferinței de presă susținute de ministrul transportului Lucian Bode, care va avea loc în continuarea evenimentului de inaugurare, începând cu ora 14.30, pe sectorul românesc al autostrăzii.

Pentru a facilita accesul la eveniment, Instituția Prefectului – Județul Bihor pune la dispoziția reprezentanților mass-media un microbuz cu 22 de locuri, care se va deplasa mâine, ora 12.00, din fața Instituției Prefectului (Parcul Traian nr. 5) până la punctul de frontieră Nagykereki-Borș II, precum și retur, după finalizarea conferinței de presă susținută de ministrul transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.