Brazii bătrâni de pe Platoul de Marmură, puși la pământ de furtună

Imediat după ce furtuna care a dat peste Zalău, ISU Sălaj, dar și primarul Ionel Ciunt au ieșit în teren să evalueze pagubele.

În primă fază pompierii spun că mai multe străzi, subsoluri sunt inundate, zeci de autoturisme au fost distruse, acoperișurile mai multor blocuri au fost ridicate de vânt, dar și două instituții publice au fost afectate.

Imediat ce vremea s-a potolit, primarul Ionel Ciunt a scos la muncă toți muncitorii de la Citadin Zalău. O parte dintre angajați au fost chemați inclusiv de acasă pentru a face ordine în oraș.

Vântul a doborât mai mulți brazi de pe Platoul de Marmură, canalele de surgere au fost înfundate, astfel că muncitorii de la Citadin au împânzit orașul unde fac ordine și curățenie.

„Echipele de la salubrizare, zone verzi și muncitorii de la secția Drumuri din cadrul SC Citadin Zalău, sunt coordonate de directorul unității ing. Ioan Miclea:

🔘 deblocarea căilor de comunicații pietonală și rutieră
🔘 asigurarea scurgerilor apelor de pe carosabil
🔘 degajarea cregilor și copacilor căzuți în urma furtunii

Vom lucra continuu ca până mâine dimineață, 12 iunie, totul să fie repus în ordine pentru a se putea relua circuitul normal în oraș.

Mulțumim tuturor cetățenilor care s-au implicat și ne-au informat despre zonele cele mai afectate pentru ca echipele noastre să intervină în cel mai scurt timp.

Suntem în serviciul public 24 de ore din 24 pentru că siguranță voastră este prioritară pentru noi. Vă asigurăm de tot sprijinul, iar dacă vă confruntați o situație mai dificilă apelați cu încredere la noi”,

a transmis într-un comunicat de presă societatea Citadin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *