Candidatul Alianței USR-PLUS PNL, Florin Iordache, și-a depus candidatura la Primăria Zalău

Alianța USR PLUS Sălaj a depus astăzi, oficial, candidatura pentru Primăria Zălău în persoana lui Florin Remus Iordache, precum și lista pentru Consiliul Local Zalău.

Om nou în politică, Florin Remus Iordache este manager IT într-o companie multinațională și are o experiență de nivel internațional în conducerea și implementarea de proiecte. Obiectivul programului său pentru Zalău este acela de a ne aduce tinerii înapoi acasă.

Alianța USR PLUS Sălaj are pentru Consiliul Local Zalău o echipă de tineri competenți, oameni care vin din diverse medii profesionale și care aduc o nouă speranță în administrația locală: Gabriela Carmen OlarGuler AlinZoltan TakacsRamo GogaAdrian PoputeaAndrea Ciortea-SuciuAndreea PopCotoi AdrianEmil TesinschiiBerar SeptimiuSorin Adrian Suciu, Iulia Dragoș.

Municipiul Zalău are un potențial enorm de dezvoltare. Are toate atuurile, de la modelul cultural și resursa umană, până la poziționarea geografică, dar toate trebuie valorificate eficient, durabil și unitar. Zalăul este despre cetățeni, despre cei care se află aici sau despre cei plecați, dar care doresc să se întoarcă aici, ACASĂ!

La depunerea oficială a candidaturii a fost prezent Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Sălaj. Printr-un parteneriat onest, PNL Sălaj îl susține pe Florin Remus Iordache, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Zalău, iar Alianța USR PLUS îl susține pe Dinu Iancu Sălăjanu pentru președinția Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.