Candidatul PNȚCD la Primăria Zalău, Alexandru Mureșan și-a lipit primul afiș electoral

Prof. Alexandru Muresan, candidatul PNTCD la primaria Zalau, si-a lipit personal primul afis electoral!

„Am ales sa pun personal primul afis pe panoul electoral de langa Primaria Municipiului Zalau pentru a da semnalul ca pornim in forta pentru a castiga primaria si consiliul local pentru a aduce bunastare acasa, in Zalau”, a declarat prof. Muresan, candidatul PNTCD la primaria Zalau.

Alexandru Muresan este profesor de informatica la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalau si a decis sa intre in cursa pentru Primaria Municipiului Zalau din partea PNTCD cu scopul de a dezvolta economic, cultural si educational municipiul astfel incat cei plecati din oras sa se intoarca, iar cei ramasi sa nu mai plece.

„Experienta profesionala si educationala a profesorului Alexandru Muresan, care a format si educat mii de tineri, il recomanda ca cel mai bun primar al Municipiului Zalau, astfel incat orasul sa se dezvolte spre binele si viitorul intregii comunitati”, declara europarlamentarul Cristian Terhes, presedinte PNTCD Salaj.

„Ca primar voi fi apropiat de cetateni si voi transforma Zalaul intr-un oras al bunastarii, prin atragerea de investitii, care sa genereze dezvoltarea unui parc industrial modern, cu locuinte si crese pentru tinerii Zalaului. De asemenea, in contextul pandemiei dificile pe care o traversam, voi transforma toate scolile din Zalau in scoli SMART, cu un invatamant atractiv, eficient si relevant pentru elevi si profesori. Zalaul trebuie sa redevina „ACASA” pentru toti zalauanii”, a concluzionat prof. Alexandru Muresan, candidatul PNTCD la primaria Municipiului Zalau.

PNTCD a depus liste de candidati la presedintia consiliului judetean Salaj, consiliul judetean Salaj, 39 de comune si 3 orase din judet, obiectivul candidatilor taranisti fiind de a „aduce bunastare acasa”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.