Compania de Apă plină cu „inginerii PNL-iști” își bate joc de investițiile Primăriei Zalău

Este deja notoriu că, Compania de Apă Zalău este condusă de Marcel Zaharia (secretarul PNL Sălaj) și unde lucrează foarte mulți lipitori de pliante ai PNL printre care: Mihai Crișan – președinte PNL Zalău, Ispas Daniel – președinte TNL Sălaj, Pop Eugen – (fost director executiv), Radu Căpâlnașiu (fost primar Zalău), Paul Maghiu (fost purtător de cuvânt), etc.

Această Companie a devenit o instituție care sabotează dea dreptul proiectele derulate de Primăria Municipiului Zalău, iar cel mai bun exemplu este Bulevardul Mihai Viteazul.

Știm cu toții că actuala conducerea a primăriei a reabilitat Bulevardul Mihai Viteazul pe porțiunea Scala – Gară, reușind să modernizeze principala arteră de circulație din oraș.

De ceva vreme încoace, Compania de Apă pe lângă faptul că lucrează prost mai și distruge ce este făcut bine de Primărie.

La mijlocul lunii august Compania de Apă a intervenit la o avarie în zona IAIFO și da, rețeaua de apă este veche, astfel că aceste intervenții sunt necesare. Însă așa de prost au lucrat încât conducta a cedat exact în același loc. În data de 28 august au distrus din nou Bulevardul Mihai Viteazul, pentru că așa lucrează Compania de Apă, exact ca și Dorel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.