Copil de 16 ani a furat un autoturism din Ileanda și a intrat într-un stâlp de electricitate

Un copil de 16 ani a ajuns aseară la spital după ce a provocat un accident rutier. Băiatul nu avea permis de conducere, a furat un autoturism care nu era înmantriculat

La data de 30 octombrie, ora 20.35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda, în timp ce se aflau în supravegherea traficului rutier au depistat un adolescent de 16 ani, care se afla lângă o mașină răsturnată.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că acesta a luat mașina de pe un câmp, din comuna Ileanda, și a pornit la plimbare pe Drumul Național 1C. Într-o curbă periculoasă la stânga, marcată și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un teren viran unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

Autoturismul aparținea unui bărbat din comuna Ileanda și se afla parcat pe proprietatea acestuia. Proprietarul mașinii nu a dorit să depună plângere pentru furt.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a adolescentului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații, fiindu-i recoltate și probe de sânge.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere fără permis, conducere a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, vătămare corporală din culpă, dar și pentru a stabili alte circumstanțe care au dus la producerea acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.