Dacă ai băut alcool, nu te urca la volan/ Poliția îți face dosar penal

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 şi 52 de ani, din județul Sălaj, au fost depistați în trafic la sfârșitul săptămânii trecute în timp ce conduceau autoturismele, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

►Primul șofer a fost depistat de polițiștii din Jibou, vineri, 31 iulie a.c., la ora 10.10. Bărbatul a fost oprit pentru control pe strada Odorheiului, din Jibou. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Cel de-al doilea șofer, un sălăjean de 44 de ani, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou, duminică 2 august a.c., la ora 13.38. Acesta conducea mașina pe Drumul Judeţean 108 A, prin localitatea Napradea. Și de această dată alcooltestul a indicat o valoare pozitivă, respectiv 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Ultimul şofer, în vârstă de 29 de ani, a fost identificat în trafic de poliţiştii din Cehu Silvaniei, la data de 2 august a.c. Acesta conducea autoturismul prin localitatea Cehu, deşi avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiști au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.