Dan Ghiurco renunță la Parlament pentru jibouani, deși era favorit la Camera Deputaților

Astăzi la ora 12.00 a expirat termenul de depunera a candidaturilor la parlamentare pentru competiția internă privind stabilirea ierarhiei candidaților pe listele finale atât la Senat, cât și la Camera Deputaților.

Inginerul Dan Ghiurco a avut intenția de a candida pentru prima poziție pe listă la Camera Deputaților, unde era favorit net în fața cotracandidaților anunțați. Era o victorie și o poziție pe care omul Dan Ghiurco o merita cu vârf și îndesat. A muncit mult pentru partid din 2008 încoace, a câștigat Primăria Jibou pentru a doua oară cu cel mai mare scor urban din PSD Sălaj și are o imagine de necontestat.

Astăzi, primarul Jiboului Dan Ghiurco a făcut un anunț important așteptat de toată lumea. Pe deoparte jibouanii, care erau întristați că primarul lor pleacă la București, dar pe de altă parte partidul care avea nevoie de un asemenea om care să fie locomotivă în alegerile parlamentare.

Dan Ghiurco a ales cu sufletul și a lăsat deoparte interesul și beneficiile personale. Dan Ghiurco a ales să rămână primarul tuturor jibouanilor, a ales să muncească în continuare la trasformarea și modernizarea orașului Jibou.

„Dragii mei,
Vin cu un răspuns la articolul apărut în presă în urmă cu două zile, articol care menționa numele meu ca fiind favorit în cursa pentru Camera Deputaților.
Pentru început, trebuie să spun că sunt onorat și mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată prin aceasta nominalizare. Aș fi ipocrit să nu recunosc că este atât o ofertă tentantă, cât și o șansă unică de a-mi dedica munca unei comunități și mai mari.
Cu toate acestea, mă văd nevoit să rămân la stadiul de recunoștință pentru votul de încredere, și să refuz respectuos și cu o oarecare părere de rău oferta. 
Prin candidatura pentru funcția de primar mi-am luat un angajament față de comunitatea noastră, pe care nu sunt dispus să-l încalc, deoarece sunt un om cu principii. Voi continua proiectele începute și voi demara altele noi; îmi voi dedica toată energia și atenția către orașul Jibou de care sunt legat sufletește, și către voi, oamenii, care v-ați pus nădejdea în mine”, este mesajul postat pe pagina oficială a primarului Dan Ghiurco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.