Dan Silvășan Pop – candidatul Pro România la Primăria Șimleu Silvaniei își prezintă programul electoral

„Transmit cele mai calde salutări tuturor șimleuanilor. Atât celor prezenți în urbea de sub Măgură, celor prezenți în orașele mai mari din țară, cât și celor plecați în străinătate. Mă numesc Dan Pop Silvășan, am 34 ani, sunt absolvent al Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, iar de 9 ani profesez ca și medic dentist”, se prezintă candidatul Pro România la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei.
Și-a depus candidatura cu speranța că lumea chiar va înțelege cp politica care s-a făcut până acum trebuie să dispară! Deoarece o instituție atât de importantă care tinde să funcționeze pe conceptul tovărășiilor (în funcție de gradul de obediență) cu transparență scăzută față de cetățeni și care ar fi trebuit să aibă ca și prioritate crearea de NOI LOCURI DE MUNCĂ, simt cum se zbate tot mai tare ca un pește pe uscat, explică Pop Dan Silvățan.
„Bineînțeles că sunt și alte priorități ce trebuiesc construite și îmbunătățite și pe care le voi menționa pe parcurs, dar acum apelez cu încredere la susținerea voastră pentru
O SCHIMBARE, pentru un oraș așa cum vi-l doriți cu adevărat, pentru viitorul copiiilor voștri, pentru NORMALITATE.
Doar de alegerea pe care o veți face va depinde ce vrem să construim: o comunitate prosperă sau încă o statuie în parcul central”, declarat Pop Dan Silvășan – candidatul ProRomânia la Primăria Șimleu.
Tânărul candidat Pop Dan Silvășan are un proiect de reconstrucție a orașului Șimleu Silvaniei, având în cetrul său – cetățeanul.
Este un program electoral îndrăzneț, realizabil, dar necesar și care în viziunea lui Pop Dan Silvășan și a echipei sale de consilieri pe care o reprezintă – cea mai tânără și profesionistă echipă de consilieri –, poate să aducă acel plus de valoare de care orașul Șimleu Silvaniei îl merită cu adevărat.
„Vă rog să-l consultați cu atenție și vreau să înțelegeți că cel mai important și critic punct rămâne cel de pe primul loc: locurile de muncă”, Pop Dan Silvășan – primar pentru Șimleu Silvaniei.
Iată ce propune Pop Dan Silvășan și echipa Pro România pentru orașul Șimleu Silvaniei: 

Investitori – locuri de muncă. Dezvoltarea unei infrastructuri de business (agenții de dezvoltare locală/brand) cu promovare activă și focusată prin formarea de noi parteneriate pentru dezvoltare.

Primăria Smart. Implementarea unui sistem informatic pentru modernizarea aparatului administrativ local cu scopul de a servi cetățeanul cât mai repede și pentru a scuti funcționarul de saricini repetitive scriptice.

Transparență totală în utilizarea bugetului local.

– Reabilitarea tuturor saloanelor și a toaletelor spitalului orășenesc Prof. Dr. Ioan Pușcaș.

– Lansarea unei platforme de tip clinică digitală, unde pacienții pot beneficia de consultații video din partea medicilor înscriși pe platformă.

Îmbunătățirea tratării și colectării apei uzate, extinderea și reconstrucția rețelei de apă menajeră și a sistemului de canale pluviale în toate zonele orașului.

– Înființarea unui cabinet medical dedicat urgențelor stomatologice, având un caracter social.

Autogara. Construirea unei autogări (zona pieței din Gh. Lazăr) și a patru stații de autobuz cu un design atrăgător pentru a oferi confort și respect cetățenilor.

Susținerea furnizorilor de utilități pentru trecerea cablurilor aeriene în subteran.

– Implementarea unui sistem inteligent de colectare și valorificare a deșeurilor.

Renovarea stadionului, crearea unei piste de alergat și realizarea unui centru sportiv deschis tuturor cetățenilor orașului, pentru a încuraja sportul de masă.

– Instalarea unui sistem semaforizat pentru fluidizarea traficului la ieșirea de pe podul nou (centru) către străzile Tudor Vladimirescu și Partizanilor.

– Realizarea unui centru de asistare și întreținere a persoanelor în vârstă la școala din Cehei.

– Sustinerea asociațiilor de locatari pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe.

– Valorificarea drumului forestier realizat pe fonduri europene de pe Măgură prin amenajarea de locuri pentru picnic.

– Construirea unui parc de aventură pe Măgură în zona Cabanei Vanatorului.

– Scoaterea din ruină a Parcului Cetății.

– Optăm pentru construirea unui adăpost de animale.

Interconectarea localităților limitrofe prin piste de biciclete.

– Construirea unei stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.