Deputatul Liviu Balint și ministrul Lucian Bode au devenit cei mai buni prieteni „pe interes”


Liviu Balint vrea cu orice preț încă un mandat în Parlamentul Românie și se pare că PNL i-ar fi acceptat această dorință arzătoare. A fost soldatul care a votat învestirea Guvernului și implicit a depus PNL-ul la putere. Că va candida în Sălaj sau la Dâmbovița, „COMO” va fi parlamentar, mai ales că are și susținerea lui Bode Lucian, că doar și pe el l-a făcut ministru prin același vot


Cu speranța de a mai prinde un mandat de parlamentar, jibouanul Liviu Balint, ales de calculator deputat de Sălaj, deși a adunat doar 3% din voturi în 2016, s-a „vândut” de mai multe ori în cursul acestor 3 ani și jumătate de când este parlamentar.

Liviu Balint a fost ales deputat pe listele PMP Sălaj, iar când a mirosit prima dată ciolanul a plecat la PSD. „Gurile rele” spun că a trădat pentru a obține pentru soția lui funcția de manager al Ambulanței Sălaj.

Apoi cu timpul, Balint a încercat să se impună în PSD Sălaj, unde a vrut să obțină aprobarea pentru fotoliul de deputat în următorul mandat. Balint a fost impus vicepreședinte de liderul PSD, Dragnea, pentru că liderii județeni nu l-au agreeat niciodată.

Ponta și-a făcut partid, Dragnea a fost condamnat la executare, astfel că Liviu Balint s-a reorientat către Pro România. Și-a impus un șef interimar în Sălaj și toate păreau să fie clare.

Însă Liviu Balint nu a fost convins 100% că va obține al doilea mandat de deputat pe listele Pro România și a trădat din nou.

Din dorința puternică de a mai „gusta” din belșugul oferit de Parlamanet, Liviu Balint ar face aproape orice. Eu chiar cred asta. E disperat.

Cade Guvernul Dăncilă, președintele Iohannis desemnează premier pe Ludovic Orban și uite așa încep begocierile. Cel mai bun negustor dovedit în acest mandat este parlamentarul deputatul Liviu Balint alias „Como”.

Deși nu recunoaște, deputatul Lucian Bode – președintele PNL Sălaj a purtat discuții și negocier personale cu mister „Como”. Nu știm ce i-a promis, dar este cert că Balint a demisionat din Pro România, a fost printre cei 5 parlamentari cu ajutorul cărora Guvernul Orban 1 a fost investit. Deci prin votul lui Como, Lucian Bode a ajuns ministrul Transporturilor, pentru a doua oară în carieră (Bode a mai fost ministrul Economiei- 2 luni).

Și uite așa, într-o luni dimineața BPN al PNL – forul decizional al Partidului Național Liberal i-a o decizie prin care toți cei care au votat învestirea Guvernului Orban să fie acceptați în partid. Gurile rele spun că la cei mai mulți li s-a promis un nou mandat de parlamentar.

Cert este că de atunci îi vedem împreună tot mai des pe Lucian Bode și Liviu Balint. A fost așa și la investirea prefectului Virgil Țurcaș. Defapt, la scurt timp Liviu Balint s-a înscris în grupul parlamentar PNL din Camera Deputaților, unde a devenit coleg „de bancă” cu Lucian Bode. Defapt, Bode Lucian și Liviu Balint, au mai fost colegi de partid și chiar au condus PD-ul.

Potrivit ultimelor mișcări ale deputatului Liviu Balint de pe Facebook, marele liberal cu sânge galben, putem trage o concluzie. Imaginile trădează, chiar dacă Lucian Bode nu vrea să recunoască. Balint este disperat să obțină al doilea mandat de parlamentar, iar gurile rele dau ca sigur că va fi candidatul PNL Sălaj pentru Senatul României.

Dar ce putem observa însă, un lucru pe care nu mulți l-au analizat, este faptul că Liviu Balint distribuie masiv pe Facebook postările PNL Dâmbovița, ceea ce ne duce cu gândul că ar putea candida la parlamentare în județul Dâmbovița.

Iar un lucru care întărește acest asptect este faptul că Balint Liviu împreună cu ministrul Lucian Bode, s-au pus la cale să reabiliteze gara din orașul Răcari. O poză postată de Balint pe Facebook alături de ministrul Bode și de primarul din Răcari Caraveteanu Marius i-au dat de gol. În schimb ce gările din județul Sălaj zac în paragină.

Activitate politică – „Como” un cameleon politic

  • – în prezent membru al grupului parlamentar PNL
  • – fost membru al grupului parlamentar Pro România
  • – a trecut apoi la PSD Sălaj – vicepreședinte PSD Sălaj
  • – august 2016 – 2017 Preşedinte al organizaţiei judeţene PMP SĂLAJ
  • – 01 mai 2010 – 02 august 2016 Preşedinte al organizaţiei judeţene UNPR Sălaj
  • – 09.2004 – 12.2009 Prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PD-L Sălaj (coleg cu Lucian Bode).
  • Studii – absolvent al Liceului Industrial din Cehu Silvaniei, specializare mecanică, maşini şi utilaje, ca meserie de bază. CV-ul este pompos și bine aranjat, doar să dea bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *