Dinu Iancu Sălăjanu validat azi de Tribunalul Sălaj ca noul președinte al CJ Sălaj

Mandatul de președinte al Consiliului Județean Sălaj obținut de liberalul Dinu Iancu Sălăjanu, în urma alegerilor locale, a fost validat astăzi, 14.10.2020, de Tribunalul Sălaj.

Candidatul PNL susținut de Alianța USR-PLUS a obținut 38.464 de voturi, adică 39,01 %. Florin Florian – candidatul PSD a obținut 29.251 de voturi, reprezentând un procent de 29,67 %. Candidatul UDMR, Szilagyi Istvan Robert a adunat 20.501 voturi, adică 20,79 %.

În Consiliul Județean Sălaj majoritatea o vor face PNL – 11 consilieri județeni și UDMR – 7 consilieri județeni, alături de cei doi consilieri județeni ai USR-PLUS.

Noul președinte al Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a transmis că: „Le mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor politici care au fost alături de mine și de echipa PNL Sălaj în această competiție electorală. Dar, în primul rând, vreau să le mulțumesc sălăjenilor care au ales să ne sprijine. Așa după cum spuneam în campania electorală, unul din principiile după care mă voi ghida în conducerea administrației județene va fi mai puțină politică și mai multă administrație. Așa că, după constituirea viitorului Consiliu Județean și depunerea jurământului, vom începe să muncim pentru Sălaj și pentru sălăjeni. Cred că atunci când vine vorba de administrarea județului cooperarea între toți actorii implicați, indiferent de formațiunea politică din care provin reprezintă un deziderat fără de care nu se poate atinge peformanța administrativă. Sălăjenii ne-au acordat încrederea lor, iar noi avem obligația să încercăm, în fiecare zi și din fiecare funcție pe care o ocupăm, să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.